Ποδόσφαιρο

Εκλογές ΕΠΟ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Νίκας

Νέα δεδομένα στις εκλογές λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και στις 11:00 ακολουθεί η ψηφοφορία για την εκλογική διαδικασία με ηλεκτρονικό τρόπο.

Ωστόσο 15 λεπτά πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, ο κ. Κωνσταντίνος Νίκας που ήταν ο δεύτερος υποψήφιος για την προεδρία μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη, απέσυρε την υποψηφιότητά του, ευχαριστώντας όλους όσους τον πρότειναν.

Έτσι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος...

H δήλωση παραίτησης του Νίκα

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, μέσω της οποίας θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη.
Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.
Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας, όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοικτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευτώ κι εγώ με την ψήφο μου, καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο.
Με τιμή ,
Κωνσταντίνος Νίκας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια