Εθνική Ελλάδας με ψυχή και τεράστια ισοπαλία 1-1 στην Ισπανία

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ελλάδας με ψυχή και τεράστια ισοπαλία 1-1 στην Ισπανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χρυσό γκολ για την ελληνική ομάδα με πέναλτι ο Μπακασέτας

Τεράστια ισοπαλία 1-1 πήρε απόψε η Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Ισπανία, κάνοντας ονειρεμένη πρεμιέρα στα προκριματικά του Μουντιάλ που θα γίνει το 2022 στο Κατάρ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε με ψυχή και πάθος απέναντι στην κορυφαία ίσως ομάδα της Ευρώπης αυτή την περίοδο (σ.σ. είχε βάλει πρόσφατα έξι γκολ στη Γερμανία) άντεξε ως το τέλος στην πίεση και έτσι ξεκίνησε με ένα βαθμό την πορεία της στην προκριματική φάση.

Ένα πέναλτι δώρο των Ισπανών που κέρδισε ο Μασούρας στις αρχές του β' ημιχρόνου και αξιοποίησε ο Μπακασέτας στο 57ο λεπτό, ήταν το γκολ που έφτανε στην Ελλάδα για να σταθεί όρθια στη Γρανάδα. O Μπακασέτας ισοφάρισε το γκολ που είχε δώσει προβάδισμα στην Ισπανία με σκόρερ τον Μοράτα στο 33ο λεπτό.

To αποψινό ματς είναι μόνο η αρχή του δρόμου και για την Εθνική ακολουθεί την επόμενη Τετάρτη ο αγώνας στην Τούμπα με την Γεωργία, όπου το τρίποντο θα δώσει την πραγματική αξία στην ισοπαλία απέναντι στους Ισπανούς… Στο άλλο παιχνίδι που έγινε απόψε, η Σουηδία του τεράστιου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επικράτησε με 1-0 της σκληροτράχηλης Γεωργίας και πήρε κεφάλι στη βαθμολογία.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Μάρκος Γιορέντε, Ράμος (46′ Ινίγο Μαρτίνεθ), Γκαρσία, Γκαγιά, Όλμο (64′ Χιλ), Ρόδρι, Κόκε (72′ Τιάγκο Αλκάνταρα), Φεράν Τόρες (72′ Οργιαθάμπαλ), Μοράτα, Κανάλες (65′ Πέδρι).

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (80′ Κυριακόπουλος), Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μάνταλος (46′ Τζόλης), Λημνιός (46′ Σιώπης), Μασούρας (65′ Φορτούνης), Μπακασέτας (78′ Γιακουμάκης). 

Αποτελέσματα (1η)

Ισπανία-Ελλάδα            1-1

Σουηδία-Γεωργία         1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

  1. Σουηδία   3 (1-0) 
  1. Ελλάδα     1 (1-1) 
  1. Ισπανία    1 (1-1) 
  1. Γεωργία   0 (0-1) 
  1. Κόσοβο    0 

2η Αγωνιστική (28/03)

19:00 Γεωργία - Ισπανία

21:45 Κόσοβο – Σουηδία

3η Αγωνιστική (31/03)

21:45 Ελλάδα - Γεωργία

21:45 Ισπανία - Κόσοβο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News