Χωρίς Γιαννούλη στην Ισπανία η Εθνική, το παλεύει για Ονδούρα και Γεωργία

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Γιαννούλη στην Ισπανία η Εθνική, το παλεύει για Ονδούρα και Γεωργία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπέστη ελαφριά διάσειση στην αναμέτρηση της Νόριτς με την Μπλάκμπερν...

Nέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες για την Εθνική μας εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022. Η Εθνική μας  μετά από καιρό συγκεντρώθηκε τη Δευτέρα (22/3) στον Άγιο Κοσμά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε την προετοιμασία του αρχής γενομένης για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του με την Ισπανία την προσεχή Πέμπτη (25/3). Σε ό, τι αφορά τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος υπέστη ελαφριά διάσειση στην αναμέτρηση της Νόριτς με την Μπλάκμπερν (20/3), ο 25χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στην Αγγλία. Με το ιατρικό τιμ της αγγλικής ομάδας να έχει επικοινωνήσει με το σταφ της Εθνικής.

Ο Γιαννούλης κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται την Παρασκευή (26/3) στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος τόσο για το φιλικό με την Ονδούρα (28/3), όσο και το δεύτερο ματς της Εθνικής στα προκριματικά κόντρα στη Γεωργία (31/3) που θα διεξαχθούν αμφότερα στη συμπρωτεύουσα.Στην αποστολή της Εθνικής ενσωματώθηκε και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος αποτελεί κλήση της τελευταίας στιγμής, αποτελώντας μία έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News