Επίσημη η αποχώρηση Μπουνάκη από την προεδρία και το Δ.Σ. του Γιούχτα!

Ποδόσφαιρο
Επίσημη η αποχώρηση Μπουνάκη από την προεδρία και το Δ.Σ. του Γιούχτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν μπορώ να υπηρετήσω μια απόφαση με την οποία διαφωνώ», αναφέρει στη γραπτή δήλωση

Τέλος εποχής στον Γιούχτα, με τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Μπουνάκη να ανακοινώνει την οριστική αποχώρηση του.

Με γραπτή δήλωση, αναφέρεται στην παραίτηση από την προεδρια και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας των Αρχανών.

Μεταξύ άλλων, τονίζει χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει μια απόφαση με την οποία διαφωνεί, αναφερόμενος στην… ανατροπή που έγινε και τη συμμετοχή τελικά των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Μπουνάκης αναφέρει αναλυτικά: «Η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), για τη συνέχιση του πρωταθλήματος της τρίτης Εθνικής (Γ’ Εθνική), τη στιγμή που οι χώρα μαστίζεται από την κορύφωση της πανδημίας του covid-19, είναι ανεξήγητη και επικίνδυνη, βάζει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών και του προσωπικού των σωματείων.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων του Κρητικού ομίλου προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τους αρμόδιους της πολιτικής ηγεσίας και της ΕΠΟ για την αντίθεση μας στην συνέχιση του πρωταθλήματος, όσο επικρατούν οι συνθήκες της πανδημίας.

Δυστυχώς δεν ακουστήκαμε, κάτω από την απειλή του υποβιβασμού, η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων δήλωσε συμμετοχή σε ένα πρωτάθλημα που συνεχώς αλλάζει ημερομηνίες έναρξης.

Στον Α.Ο. Γιούχτα από την αρχή που τέθηκε το θέμα, ήμασταν αντίθετοι στην συνέχιση του πρωταθλήματος.

Κάτω όμως από την πίεση της απειλής του υποβιβασμού, με χθεσινή του απόφαση το Δ.Σ., αποφάσισε τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, απόφαση με την οποία διαφωνώ και θεωρώ επιζήμια για το μέλλον της ομάδας.

Μην μπορώντας να υπηρετήσω μια απόφαση με την οποία διαφωνώ, παραιτούμαι από την προεδρία και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News