Ποδόσφαιρο

ΟΦ Ιεράπετρας: «Νιώθουμε λύπη και αγανάκτηση»

Ανακοίνωση της ομάδας του Λασιθίου για τη διαιτησία του Μαχαίρα στο ματς με τον Ιωνικό

Το ποτήρι της αγανάκτησης… ξεχείλισε για τον ΟΦ Ιεράπετρας, μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό στο «Βουζουνεράκειο».

Στην ομάδα του Λασιθίου έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μαχαίρα, που είχε διευθύνει και το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

«Μην μας διώχνετε από το ποδόσφαιρο», καταλήγει με νόημα η ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. του ΟΦΙ, με λύπη και αγανάκτηση ανακοινώνει τα ακόλουθα που αφορούν το σημερινό παιγνίδι ΟΦΙ – ΙΩΝΙΚΟΣ (1-2) στο Βουζουνεράκειο Στάδιο Ιεράπετρας.

Την Παρασκευή 19-3-2021 δημοσιοποιήσαμε σχετική ανακοίνωση μας, σύμφωνα με την οποία, επισημάναμε με ευγένεια και αξιοπρέπεια και χωρίς να θίξουμε οποιονδήποτε, ότι και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο στα παιγνίδια μεταξύ ΙΩΝΙΚΟΥ και ΟΦΙ ορίστηκαν δύο διαιτητές από την Αθήνα (Α γύρος 1ος ο κ. Κατοίκος, 4ος ο κ. Μαχαίρας, Β γύρος 1ος ο κ.Μαχαίρας, 4ος ο κ. Αλαμπέης) με διαιτησία του κ. Μαχαίρα και στους δύο αγώνες.

Όπως προαναφέραμε το θεωρήσαμε συμπτωματικό, δεν αναφερθήκαμε στην διαιτησία του πρώτου αγώνα όπου δεν μας δόθηκε πέναλτι (βλέπε video) και θεωρήσαμε σκόπιμο να αντιληφθεί με ευγενικό τρόπο ο σημερινός διαιτητής κ. Μαχαίρας ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στον σημερινό αγώνα.

Δυστυχώς παρά την προσπάθεια μας ο κ. Μαχαίρας δεν έδωσε εμφανέστατο πέναλτι σε βάρος του Ιωνικού στο 71′ λεπτό (βλέπε video), όπου ο αμυντικός του Ιωνικού “κατεδάφισε” στην κυριολεξία τον επιθετικό παίκτη του ΟΦΙ Κούστα, ενώ αυτός προσπαθούσε να κάνει κοντρόλ με το στήθος στο πιο κρίσιμο σημείο του παιγνιδιού , και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 1-1.

Ειλικρινά λυπούμεθα για το θράσος του κ. Μαχαίρα, στον οποίο είχαμε κρούσει το κώδωνα του κινδύνου με τον καλύτερο τρόπο.

Η ομάδα μας παίζει πάντα με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, δεν ανήκουμε σε κάποιο κλαμπ ομάδων, για αυτό και τα αποτελέσματα μας δεν είναι ποτέ “περίεργα” και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η στάση μας θα εκτιμηθεί έστω και αργά.

Εκτός αν έχει αποφασισθεί από αυτούς που κινούν τα νήματα να υποβιβαστούμε.

Σας παρακαλούμε μην μας διώχνετε από το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια