Ανακοίνωσε τον Καμπεράι ο Πόρος

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωσε τον Καμπεράι ο Πόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια προσθήκη ενόψει της επανέναρξης της Γ΄Εθνικής...

Άλλη μια προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα ο Πόρος ενόψει και της επανέναρξης της Γ΄Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Αμαρίλντο Καμπεράι ο οποίος από την Κυριακή το απόγευμα (21/03) είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Ο ικανός επιθετικός αφίχθη στο Ηράκλειο αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη και συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του Τάσο Τεριζόγλου μετέβη στα γραφεία του Πόρου όπου επισφραγίστηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Ασσαργιωτάκη η προφορική συμφωνία που υπήρχε από τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Καλωσορίζουμε τον Αμαρίλντο που από τη Δευτέρα το απόγευμα (22/03) ξεκινάει προπονήσεις με την ομάδα μας στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε νίκες και πολλά γκολ με τα "μπλε" ".

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ: Ο 26χρονος (γεννηθείς στις 25 Φεβρουαρίου 1995) επιθετικός είναι γνωστός στην Κρήτη από τη θητεία του πέρυσι στον ΑΟΑΝ, αλλά και από το εντυπωσιακό ξεκίνημά του φέτος με τη Δαμάστα (αποκτήθηκε στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου) στις πρώτες στροφές του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο Αμαρίλντο Καμπεράι έχει μεγάλη εμπειρία στη Γ’ Εθνική κυρίως σε ομάδες στη Βόρεια Ελλάδα. Πέραν της Δαμάστας και του ΑΟΑΝ έχει φορέσει τις φανέλες των Μακεδονικού, Αγροτικού Αστέρα, Καμπανιακού, Κιλκισιακού, Φοίνικα Πολίχνης, Ακρίτες Συκεών και Κεραυνού Αγίου Παύλου.

* Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης δίνει τα χέρια με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Αμαρίλντο Καμπεράι."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News