Τα Χανιά τα έδωσαν όλα αλλά έμειναν στο 0-0 με την Ξάνθη...

Ποδόσφαιρο
Τα Χανιά τα έδωσαν όλα αλλά έμειναν στο 0-0 με την Ξάνθη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παιχνίδι υπήρξαν δύο δύσκολες φάσεις για τους διαιτητές...

Τα Χανιά τα έδωσαν όλα αλλά δεν κατάφεραν σήμερα να πανηγυρισουν μια νέα μεγάλη νίκη, μένοντας στο 0-0 με την Ξάνθη στα Περιβόλια...

Η μεγαλύτερη ευκαιρία που υπήρξε στο παιχνίδι στο 58ο λεπτό από το γύρισμα του Καμαρά και την προβολή του Βασιλόγιαννη, η μπάλα αποκρούστηκε στο πέσιμο του Μπέντο που έκανε την απόκριση του αγώνα!

Τα Χανιά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Τζούρμαν, αλλά ο διαιτητής, Γρατσάνης, άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Η Ξάνθη από τη μεριά της σκόραρε μεν, στο 73′ όταν από φάουλ του Εμπερτ ο Τ. Παπάζογλου σημείωσε ένα εκπληκτικό με κεφαλιά-ψαράκι αλλά αυτό ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ του α’ βοηθού Γαρεφαλάκη.

Τα Χανιά παρατείνουν σε κάθε περίπτωση το σερί τους, παραμένοντας για πέντε πλέον παιχνίδια αήττητα, ενώ η Ξάνθη επίσης συνεχίζει την ανοδική της πορεία, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου) – Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Κίτρινες κάρτες: Βέρκερ (49′), Τ. Παπάζογλου (81′)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (70′ Μπραμπίγια), Παναγιωτούδης (89′ Γκίνο), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μασένα (83′ Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Μικελτάτζε (79′ Μυστακίδης), Εμπερτ, Θυμιάνης (54′ Θ. Παπάζογλου), Κέβιν Γκαρσία (10′ λ.τρ. Παντελιάδης), Σιατραβάνης (54′ Σχρόιεν), Πέτροβιτς, Τ. Παπάζογλου, Δημούτσος, Τζούρμαν, Βέρκερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News