Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση από τον ΟΦΙ για τους διαιτητές των αγώνων με τον Ιωνικό σε Νίκαια και Ιεράπετρα

Κάνει λόγο για "συμπτώσεις που αν συνεχίσουν να επαναλαμβάνονται δίνουν τη δυνατότητα στον οποιοδήποτε να σκεφτεί οτιδήποτε..."

Ανακοίνωση αναφορικά με τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ιωνικό (Κυριακή στην Ιεράπετρα) εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦΙ.

Αναλυτικά αναφέρει: "Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970, με αφορμή τον ορισμό των δυο διαιτητών και πάλι από την Αθήνα και συγκεκριμένα των κ.κ. Μαχαίρα (1ος) και Αλαμπέη (4ος), στο επικείμενο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, της Super league 2,μεταξύ της ομάδας μας και του Ιωνικού που θα γίνει στην Ιεράπετρα την 21/03/2021, ανακοινώνει τα ακόλουθα: Με όλο το σεβασμό μας προς την ΚΕΔ αλλά και στην ιστορική ομάδα του Ιωνικού, με τον οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις, επισημαίνουμε γεγονότα που είναι συμπτωματικά τα οποία όμως στην περίπτωση που συνεχίσουν να επαναλαμβάνονται, δίνουν την δυνατότητα στον οποιοδήποτε να σκεφτεί οτιδήποτε….. 1. Πρώτος γύρος: ΙΩΝΙΚΟΣ - Ο.Φ.Ι : Διαιτητές και οι δυο από Αθήνα. Ο κ. Μαχαίρας 4ος . 2. Δεύτερος γύρος: Ο.Φ.Ι - ΙΩΝΙΚΟΣ: Διαιτητές και πάλι δύο από Αθήνα. Ο κ. Μαχαίρας 1ος. Διευκρινίζουμε και πάλι ότι πρόκειται περί απλής σύμπτωσης, ευχόμαστε στην ΚΕΔ που ήδη έχει κάνει άλματα προόδου, να συνεχίσει με επιτυχία το δύσκολο έργο της και στον Ιωνικό να επιτύχει τους στόχους του."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια