Παίκτης του ΠΟΑ ο Μιχάλης Ανιτσάκης

Ποδόσφαιρο
Παίκτης του ΠΟΑ ο Μιχάλης Ανιτσάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε", είπε και δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή...

Παίκτης του ΠΟΑ είναι ο Μιχάλης Ανιτσάκης. Η ανακοίνωση από την ομάδα του Ατσαλένιου αλλά και οι πρώτες του δηλώσεις αναλυτικά:

"Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Αννιτσάκη, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με τον οποίο ενισχύεται σημαντικά η αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο Μιχάλης Αννιτσάκης είναι γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου του 1998 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Α.Ο.Περιστερίου. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και θα φοράει τα πράσινα του Π.Ο.Α στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής, μια κατηγορία που γνωρίζει καλά καθώς έχει παίξει αρχικά σε Ηρόδοτο και εν συνεχεία στην Δαμάστα από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Μιχάλη καλώς όρισες στην οικογένεια του Π.Ο.Α, σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Παρακάτω οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Αννιτσάκη ως ποδοσφαιριστής του Π.Ο.Α:

Για την συμφωνία του με την ομάδα μας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Π.Ο.Α. Το θέλαμε και οι δύο πλευρές κι έτσι καταλήξαμε σε συμφωνία. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη".

Για τις πρώτες του ημέρες στο Ατσαλένιο:

"Υπάρχει πολύ ευχάριστο κλίμα στην ομάδα. 'Ολα τα παιδιά προσπαθούν πολύ στις προπονήσεις και πιστεύω πως με το οικογενειακό κλίμα που διαθέτουμε θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την παρουσία του Π.Ο.Α σε αυτό:

"Βιώνουμε μια κατάσταση που είναι πρωτόγνωρη για όλους μας, όμως θέλω να πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά στο εξής και θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα στην ημερομηνία που θα ορίσουν οι ειδικοί.

Όσο για την δική μας ομάδα, ο Π.Ο.Α είναι μια ιστορική ομάδα και στόχος είναι κάθε χρόνο να πρωταγωνιστεί κάτι που πιστεύω πως θα καταφέρουμε και φέτος".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News