Πέδρο Μαρτίνς: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»

Ποδόσφαιρο
Πέδρο Μαρτίνς: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακό ζήτησε… πίστη για το αυριανό ματς με την Άρσεναλ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Άρσεναλ στην ρεβάνς της ήττας με 1-3 στο «Καραϊσκάκη» και ο Πέδρο Μαρτίνς ζητάει… πίστη από την ομάδα του.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αναγνωρίζοντας βέβαια ότι οι Λονδρέζοι έχουν τεράστιο προβάδισμα.

Αρχικά ανέφερε για την προσέγγιση της ομάδας του στο παιχνίδι: «Η νοοτροπία είναι η ίδια. Δεν αλλάζει η προσέγγιση. Έχουμε σοβαρό μειονέκτημα, αλλά όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Έχουμε δει άλλες ιστορίες, ότι ο ηττημένος έχει αντέξει και έχει πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Το πλεονέκτημα φυσικά το έχει η Άρσεναλ».

Για το γεγονός ότι η αναμέτρηση μοιάζει μια τεράστια πρόκληση επισήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές δυσκολίες στο παρελθόν. Όλα μπορούν να συμβούν. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι σε φυσική κατάσταση, αλλά και ψυχολογικά. Πρέπει να πηγαίνουμε πάντα προετοιμασμένοι. Να σας θυμίσουμε την περσινή ιστορία, όταν όλοι θεωρούσαν πως έχουμε αποκλειστεί μετά το 0-1 της Άρσεναλ στο Καραϊσκάκης. Εμείς μέσα μας το πιστεύαμε και το πετύχαμε. Σίγουρα φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού πρέπει να βάλουμε τρία γκολ. Αν το πιστεύεις όμως, μπορεί να συμβεί».

Για το κίνητρο των «ερυθρόλευκων» πρόσθεσε: «Ο πρώτος στόχος είναι να βάλουμε γρήγορο γκολ και να αφήσουμε καλή εικόνα. Αν περάσουμε, θα είναι τέλειο. Αν δεν περάσουμε, τουλάχιστον να παίξουμε με αξιοπρέπεια και να αφήσουμε καλή εικόνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News