Αρτέτα: «Θέλουμε αντίδραση φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ποδόσφαιρο
Αρτέτα: «Θέλουμε αντίδραση φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός της Άρσεναλ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Στην Άρσεναλ δεν έχουν ξεχάσει τον περυσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Μικέλ Αρτέτα.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα, ότι στις εφετινές αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες περιμένει… αντίδραση.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε αρχικά: «Έχουμε μια κρίσιμη εβδομάδα μπροστά μας με τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το κύριο παιχνίδι είναι αύριο και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για το γεγονός ότι ξαναβρίσκει τον Ολυμπιακό στο δρόμο του: «Προφανώς ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχθούμε και να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε πέρυσι. Ο τρόπος που συνέβη στο τέλος και με την χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ ήταν πραγματικά σκληρός για εμάς. Προφανώς δεν το έχουμε ξεχάσει και θέλουμε να αντιδράσουμε φέτος».

Για τη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι: «Νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Κοιτάζοντας πίσω στον τρόπο που παίζαμε πέρυσι και τον τρόπο που παίζουμε τώρα έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για την επανασύνδεση με τον Σωκράτη: «Είναι ευχάριστο που θα δούμε ξανά τον "Πάπα" είναι τόσο καλός χαρακτήρας που του αγαπήθηκε από όλους στην ομάδα, ανυπομονούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News