Κόλτζος: Μπράβο στις τέσσερις ομάδες που αποχώρησαν

Ποδόσφαιρο
Κόλτζος: Μπράβο στις τέσσερις ομάδες που αποχώρησαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήλωση του τεχνικού του Πλατανιά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης...

Ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Κόλτζος εξωτερικεύει τις απόψεις του με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά, όλα όσα σημειώνει, είναι τα εξής:  "Μια δίκαιη απόφαση που όσο μας στεναχωρεί, ταυτόχρονα μας προστατεύει. Ενα πρωτόκολλο διάτρητο, χωρίς έλεγχο, χωρίς ποιότητα.

Πώς μπορεί να βάζετε σε κίνδυνο μια ολόκληρη κοινωνία με 135 ομάδες, χιλιάδες αθλητές και προσωπικό για ένα πρωτάθλημα παρωδία με τις ομάδες να κερδίζουν τα μισά παιχνίδια στα χαρτιά; Αναρωτηθήκατε πώς οι πρόεδροι και οι παράγοντες θα τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις αυτού του τριμήνου όταν το κύριο μέλημα τους είναι η εξασφάλιση των επιχειρήσεων τους και η βιωσιμότητα μέσω του τουρισμού ειδικά για τις νησιωτικές περιοχές; Ακριβώς πριν ένα χρόνο κάνατε κλήρωση και μοιράζατε κύπελλα και φέτος υποβιβάζετε ομάδες με το έτσι θέλω.

Συγχαρητήρια στις τέσσερις ομάδες που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

Με όλο τον σεβασμό στον ΠΣΑΠ, η πίεση για ένταξη σε αναστολή των μη εργαζομένων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών θα  ήταν πολύ πιο αποτελεσματική από τα συλλαλητήρια και τις ανακοινώσεις.

Σεβασμός στους επιστήμονες."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News