«Φουλ» για άνοδο: Τεράστιος Εργοτέλης, 2-3 τον Ιωνικό και με κόντρα διαιτησία!

Ποδόσφαιρο
«Φουλ» για άνοδο: Τεράστιος Εργοτέλης, 2-3 τον Ιωνικό και με κόντρα διαιτησία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου δε σταματάει πουθενά και έστειλε μήνυμα με τη μεγάλη νίκη και το ποδόσφαιρο που έπαιξε στην Νίκαια...

Ένας Εργοτέλης… δυναμίτης, πέρασε σαν «σίφουνας» από τη νίκη και πήρε παλικαρίσια το ντέρμπι κορυφής με τον Ιωνικό.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη επικράτησε 2-3 στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής για τη Super League, ξεπερνώντας σε ένα παιχνίδι που διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία!

«Μαγικός» ήταν ο Τσέλιος, που με προσωπικό χατ-τρικ έβαλε την… υπογραφή του στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Εργοτέλης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3’ με το γκολ του Ρόλε όπου διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα. Πρόκειται για μια δύσκολη φάση με το γκολ να ακυρώνεται για ενδεχόμενη επαφή του Άπι με τη μπαλα πριν αυτή φτάσει στον Άπι και από εκεί στον Ρόλε.

Ωστόσο ο Τσέλιος «απάντησε» στο 12’ με δυνατό σουτ που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Γκίνης και έγινε άμεσα το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Νικαιώτες μπήκαν πιο πιεστικά και ο Πλατέλλας έκανε το 2-1 στο 51ο λεπτό. Και σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη όμως δεν είχε παραδώσει τα… όπλα. Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο έφτασε στο 71’ στο 2-2! Και πάλι ο Τσέλιος ήταν αυτός που ισοφάρισε ενώ ένα λεπτό μετά κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Μπουτσάκης που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ! Δέκα λεπτά αργότερα ομως ο Τσέλιος με ένα τρομερό σε δύναμη σουτ συνέχισε το προσωπικό του «κρεσέντο» με το 2-3 για τον Εργοτέλη που ήταν και το τελικό σκορ μιας μεγάλης πραγματικά νίκης...

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης(56΄ Σερβιλάκης), Νεράλ, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Άπι (45′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης (56΄ Μπουρσέλης), Κωστανάσιος (67΄ Κοκκίνης), Κόνραντ (83’ Σαρρής).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Ομάρ, Μουστάκης (25΄ Παπαγεωργίου), Κύργιας (45΄ Πογοσιάν), Φαζός, Γκοτσούλιας, Νιάσε, Ματσούκας, Ρόλε, Κάστρο, Πλατέλλας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News