Στάση...άμυνα Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Στάση...άμυνα Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όπλο την αμυντική του λειτουργία ο Εργοτέλης θα πάει για το θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Νίκαιας...

Η πρώτη μέρα του Μαρτίου ήρθε αλλά ο Εργοτέλης έχει από την αρχή του ποδοσφαιρικου χρόνου τη δικη του άνοιξη!

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιανη κέρδισε την Κυριακή στο Παγκρήτιο τον Απόλλωνα Λάρισας και ήταν μια νίκη που αφιερώθηκε στον Ντίνο Συγγενιδη που έφυγε από τη ζωή...

Ωστοσο ο ηρακλειώτικος συλλογος έχει μπροστά του αύριο Τετάρτη (15.00) μια αναμετρηση-δοκιμασια. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 2 και σίγουρα το παιχνίδι ξυπναει μνήμες από την επεισοδιακη-λογω των Νικαιωτων-πρεμιερα στο Παγκρήτιο και την ήττα που υποχρέωσε την ομάδα να μπει με το αριστερό στο πρωταθλημα! Οι πανηγυρισμοί για τον πρωταθλητη χειμώνα Εργοτέλη σταμάτησαν την Κυριακή και από χθες οι "κιτρινόμαυροι" βρέθηκαν στο γήπεδο με το μυαλό στο ματς που είναι μπροστά και ασφαλως πρόκειται για ματς που οι βαθμοί μετράνε διπλα!

Αρχικά όσοι αγωνίστηκαν χθες πάνω από μία ώρα πραγματοποίησαν προπόνηση αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα ταχυδύναμης μικρής διάρκειας.

Ατομικό ακολούθησαν οι Kουατεγκ και Ντουμάνης ενώ εκτός προπόνησης παρέμεινε και σήμερα ο Κόλα.

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα "πετάξει" για την Αθήνα για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας.

Άμυνα για όσκαρ

Ο Εργοτέλης θα πάει και στη Νίκαια με όπλο την άμυνά του. Έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα ήδη πέντε φορές με το...αγαπημένο του 1-0 (ή 0-1 εκτός έδρας). Επίσης οι τρεις του ήττες ήταν με το οριακό 1-0 (ή 0-1). Για τον πρώτο γύρο συγκεντρωτικά σε 11 παιχνίδια ο Εργοτέλης έχει σκοράρει 9 φορές ενώ έχει δεχθεί μόλις 4 τέρματα. Η άμυνά του αν μη τι άλλο είναι από τις πιο ισχυρές στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αφού δεν δέχεται πάνω από ένα γκολ ανα τρία ματς κατά μέσο όρο!

Αν συνεχίσει έτσι, και βρίσκει έστω ένα γκολ ενεργητικό, τότε καταλαβαίνετε πως μπορεί να διατηρηθεί στην κορυφή! Μην ξεχνάτε αυτό που λέει ο λαός μας, το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις εκεί, αλλά να μείνεις...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News