Νίκησε αλλά δια πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Ποδόσφαιρο
Νίκησε αλλά δια πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός στον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γκολ του Εμβιλά δέκα λεπτά πριν το φινάλε...

Επιστροφή στις νίκες αλλα με μεγάλη δυσκολία για τον Ολυμπιακό που δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από τον Βόλο επικρατώντας 2-1 με τον Εμβιλά να κόβει στο φινάλε τον γόρδιο δεσμό για τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, η συγκεκριμένη φάση εξετάστηκε από το VAR καθώς την στιγμή του σουτ από τον Γάλλο μέσο, ο Αχμέντ Χασάν όντας σε θέση οφσάιντ να θεωρείται πως έκανε προσπάθεια για να αποφύγει την μπάλα.

Με τη νίκη του στη Θεσσαλία η ομάδα του Μαρτίνς επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία με τον Άρη και βρίσκεται πλέον στο +14 από τους «κίτρινους» που είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Πάντως ο Ολυμπιακός δεν έπεισε, εμφανίστηκε κουρασμένος μετά το ματς στην Ολλανδία για το Europa League και λίγο έλειψε να πετάξει ξανά δύο βαθμούς αν δεν ερχόταν ο κορυφαίος του ματς Εμβιλά να καθαρίσει την μπουγάδα.

Γρήγορο γκολ, μόλις στο 4' από τον Φορτούνη πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» στο 4ο λεπτό, αλλά για ακόμα ένα ματς δέχθηκαν τέρμα από στημένη φάση με τον Γκρίλο να χρίζεται σκόρερ στο 10΄.

Παράλληλα, αγωνία για τον Σεμέδο που τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News