Επιστολή για τον ΟΦΗ: «Πάρτε γενναίες αποφάσεις κ. Μπούση»

Ποδόσφαιρο
Επιστολή για τον ΟΦΗ: «Πάρτε γενναίες αποφάσεις κ. Μπούση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας φίλαθλος του ΟΦΗ για το σημερινό αγωνιστικό τέλμα

Με επιστολή του στο neakriti.gr ο φίλαθλος του ΟΦΗ, Βασίλης Καλέντης, αναφέρεται στο αγωνιστικό αδιέξοδο, που έχει έρθει η αγαπημένη του ομάδα.

Ζητά από τον πρόεδρο, Μιχάλη Μπούση να πάρει γενναίες αποφάσεις και τονίζει τις ευθύνες που έχει η ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η επιστολή του κ. Καλέντη: 

Θα ήθελα πολύ ήρεμα να αποτυπώσω τις σκέψεις μου σε αυτήν την επιστολή για την αγαπημένη μας ομάδα αν και είμαι γεμάτος από αισθήματα πίκρας, οργής, στενοχώριας και απογοήτευσης.

Αυτοσυστάσεις νομίζω είναι απαραίτητες. Είμαι ένας απλός αλλά  fan του ΟΦΗ πάνω από 40 χρόνια. Ζήσαμε από κοντά καταπληκτικές στιγμές και εποχές με αυτήν την ομάδα. Ομάδα με πολλές ευρωπαϊκές συμμετοχές, κυπελλούχος Ελλάδας, αλλά και αρκετές φορές μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος παίρνοντας ακόμα και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Κορυφαία και σημαδιακή μέρα ο αποκλεισμός της μεγάλης Ατλέτικο Μαδρίτης από την Ευρώπη. Εμείς οι μεγαλύτεροι μυήσαμε τα παιδιά μας στον ΟΦΗ που συνεχίζουν και σήμερα fan του ΟΦΗ. Είναι η σκληρή θύρα 4&5. Αυτοί αποτελούν ομολογουμένως τον ζωντανό κύριο κορμό του ΟΦΗ. Πρέπει να πω με σιγουριά αυτές οι εποχές έφτιαξαν πάρα πολλούς για αυτή την ομάδα. Ο ΟΦΗ έχει σήμερα τουλάχιστον 5-6 χιλιάδες φανατικούς οπαδούς και όχι τυχαία βέβαια.

Έρχομαι τώρα στο οδυνηρό σήμερα που μας πληγώνει. Βλέπουμε όλοι αυτή την ομάδα να διολισθαίνει από την αποτυχία στη ανυποληψία και στον εξευτελισμό. Έρχονται εδώ ομάδες  χαμηλού βεληνεκούς και τελείως άσημες να κερδίζουν αυτή την ομάδα με σχετική ευκολία, σκορπίζοντας έτσι πίκρες και απογοήτευση στους υπερήφανους και υπέροχους οπαδούς της. Εδώ βάζουμε τα μεγάλα ερωτήματα:

Ποιος φταίει για αυτή την κατρακύλα, ποιος φταίει για αυτόν τον ξεπεσμό;

Η ευθύνη κατά την ταπεινή μου γνώμη οφείλεται σε αυτούς που ηγούνται του ποδοσφαιρικού τμήματος και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Έχουμε ένα νέο φέρελπι προπονητή που η ευθύνη είναι μεγάλη για αυτόν. Άκουσον άκουσον από την αρχή του χρόνου σε κάθε συνέντευξη του λέει ότι είναι υπερήφανος για αυτή την ομάδα και τους παίκτες του. Αλήθεια κ. Σίμο νιώθετε υπερήφανος που αυτή την ομάδα (με τους μοναδικούς οπαδούς της) την βυθίσατε στην ανυποληψία και στον εξευτελισμό. Δυστυχώς κύριοι που κυβερνάτε τον ΟΦΗ (εξαιρώ τον πρόεδρο κ. Μπούση) έχετε πάρει διαζύγιο με ανθρώπινες αξίες όπως είναι η αξιοπρέπεια και η ευσυνειδησία. Η μεγαλύτερη και καλλίτερη προσφορά σας θα είναι η παραίτηση σας.

Εξαιρώ τον κ. Μπούση διότι ειλικρινά πιστεύω ότι πήρε τον ΟΦΗ με αγαθές προθέσεις για να τον βγάλει από το οικονομικό τέλμα που ήταν και να δημιουργήσει μια καλή ομάδα με κύρος και αντάξια της ιστορίας της. Κύριε Μπούση: τολμήστε το. Πάρτε γενναίες αποφάσεις. Όλος αυτός ο απίθανος κόσμος του ΟΦΗ θα είναι αρωγός σας. Όλοι αυτοί οι απίθανοι φίλαθλοι έχουν την ομάδα όχι μόνο σημαία αλλά και μεγάλη ιδέα.

Υ.Γ. Έχω έναν εγγονό 3,5 χρονών. Ο πατέρας του (κυρίως) αλλά και ο παππούς του (ο γράφων) και ο θείος του εμυήσαμε αυτό το παιδί στην ιδέα ΟΦΗ. Το παιδί φοράει την στολή του ΟΦΗ καμαρώνει και φωνάζει “ΟΦΗ ΟΛΕ”. Με αυτή την κατάσταση εάν αυτό το παιδί αργότερα που θα μεγαλώσει και θα καταλαβαίνει καλύτερα μας πει: «Γιατί να είμαι υπερήφανος που είμαι ΟΦΗ» θα έχει άδικο;

Ειλικρινά το απεύχομαι αλλά...                        

                           Ευχαριστώ για την φιλοξενία

            Βασίλης Καλέντης (συνταξιούχος οδοντίατρος)

                           Fan ΟΦΗ but disappointed

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News