Γ’ Εθνική: Εξελίξεις με νέα τηλεδιάσκεψη για τον κρητικό όμιλο

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Εξελίξεις με νέα τηλεδιάσκεψη για τον κρητικό όμιλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξάνονται οι «φωνές» από όλη την Ελλάδα

Εβδομάδα εξελίξεων και αποφάσεων είναι αυτή που διανύουμε στην Γ’ Εθνική, με τις φωνές απ’ όλη την Ελλάδα να εντείνονται.

Υπάρχουν αντιδράσεις για την απόφαση για επανέναρξη στις 28 Μαρτίου αλλά κυρίως για τον υποβιβασμό που θα υποστούν οι ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή.

Στον κρητικό όμιλο τις τελευταίες ημέρες γίνονται πολλές επαφές μεταξύ των παραγόντων, χωρίς πάντως η γραμμή που ακολουθείται να είναι απόλυτα κοινή. Υπάρχουν ομάδες που εξ’ αρχής διαχώρισαν τη θέση τους (Αλμυρός, Πόρος) αλλά και αυτές που τις τελευταίες ημέρες δείχνουν να ετοιμάζονται για επιστροφή, υπό την απειλή υποβιβασμού, και αναφερόμαστε σε Ηρόδοτο, ΑΟΑΝ, Ρεθυμνιακό που έχουν κάνει rapid test και επιστρέφουν στα γήπεδα για προπονήσεις.

Οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται σε δίλημμα. Χθες υπήρξε και ανακοίνωση από τον Αστέρα Ρεθύμνου, που εμμένει στη θέση ότι η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής εγκυμονεί κινδύνους δημιουργώντας μια «υγειονομική βόμβα», ξεκαθαρίζοντας ότι η απόφαση συμμετοχής θα παρθεί την Τετάρτη 3 Μαρτίου, που είναι και η προθεσμία που έχει θέσει η Επιτροπή Διοργανώσεων.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μέχρι αύριο θα γίνει νέα κρίσιμη τηλεδιάσκεψη στον κρητικό όμιλο για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και να παρθούν αποφάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News