Μπαίνει στον… πόλεμο: Εκκίνηση στον ΟΦΗ για την εβδομάδα… φωτιά

Ποδόσφαιρο
Μπαίνει στον… πόλεμο: Εκκίνηση στον ΟΦΗ για την εβδομάδα… φωτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγώνας με τη Λάρισα είναι κάτι παραπάνω από «τελικός»

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος στην κανονικά διάρκεια του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ έχει να ξεπεράσει μεγάλα… εμπόδια ώστε να βγει από το αδιέξοδο.

Είναι επιτακτική ανάγκη, να μπει στα πλέι-άουτ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, τόσο βαθμολογικά, όσο και από πλευράς ψυχολογίας.

Κάθε παιχνίδι από δω και πέρα, έχει χαρακτήρα… τελικού, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο. Πρόκειται για το πιο κρίσιμο ματς, με βάσει τους βαθμολογικούς συσχετισμούς αυτή τη στιγμή.

Η ομάδα του Ηρακλείου είναι στους 19 βαθμούς και οι Θεσσαλοί στους 13, μετά τη χθεσινή νίκη επί του Παναιτωλικού. Οι Κρητικοί θέλουν να επιστρέψουν επιτέλους στα «τρίποντα», ώστε να πάνε στο +9 και να απομακρυνθούν πολύ από την τελευταία θέση (απευθείας υποβιβασμός).

Ο Γιώργος Σίμος και γενικά όλη η ομάδα, έχουν να διαχειριστούν την ψυχολογία, αλλά και τα αγωνιστικά προβλήματα. Τους τελευταίους μήνες, στον ΟΦΗ έχουν μάθει να ζουν με αυτά, όμως είναι αναγκαίο να πάρουν το 100% από τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News