Είχαν παγώσει τα χαμόγελα στην κερκίδα και στους οπερατέρ...

Ποδόσφαιρο
Είχαν παγώσει τα χαμόγελα στην κερκίδα και στους οπερατέρ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα χειμωνιάτικο πρωί-με τον υδράργυρο ψηλά-αλλα παγωνιά στις καρδιές μας και στα χείλη μας ήταν το χθεσινό.

Όταν πριν καλά καλά πιεις δυο γουλιές καφέ και σου έρθουν τα μαντάτα ότι έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που εκτιμάς πολύ και μόλις 42 χρόνων, παθαίνεις μεγάλο σοκ!

Ένα παραπάνω-κακά τα ψέμματα-γιατί ο άνθρωπος αυτός έφυγε από αυτή την καταραμένη αρώστια της εποχής!Ο Γιώργος Λιακάκης δεν μπορούσε να είναι χθες στο Παγκρήτιο. 25 χρόνια και βάλε έχουν περάσει, το Μαρτινέγκο ήταν ακόμα "ξερό" και τον θυμάμαι να αγχώνεται για να καλύψει με την κάμερά του το παιχνίδι για να μπορώ εγώ δίπλα του να κάνω την περιγραφή!

Και οι δύο δεν είχαμε κλείσει τα 20 τότε, αλλά ήμασταν χαρούμενοι που βρισκόμασταν στα γήπεδα για την ΚΡΗΤΗ TV που ήταν στην πρώτη της δεκαετία! Οι οπερατέρ που πήγαν χθες στο Παγκρήτιο να καλύψουν τον αγώνα του Εργοτέλη πήγαν χωρίς χαμόγελο, είχε παγώσει... Δούλεψαν χωρίς τα γνωστά πειράγματα και χωρίς διάθεση για κουβέντα! Τα απαραίτητα μόνο! Καλό ταξίδι Γιώργο Λιακάκη!

Όσο για την κερκίδα; Και αυτή ήταν παγωμένη! Βαρύ το πένθος στους Εργοτελίτες για τον Ντίνος Συγγενίδη...Και ένα μεγάλο μπράβο σε Ταουσιάνη και παίκτες που τον θυμήθηκαν και του αφιέρωσαν τη σημερινή νίκη που τους έδωσε-πανάξια-τον άτυπο τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα στη Super League 2...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News