Επίθεση ΠΣΑΤ κατά του Κλάτενμπεργκ

Ποδόσφαιρο
Επίθεση ΠΣΑΤ κατά του Κλάτενμπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Του ζητούν να ανακαλέσει τα όσα είπε στους διαιτητές για τους δημοσιογράφους

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με ανακοίνωσή του πήρε θέση στα όσα είπε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τους δημοσιογράφους χαρακτηρίζοντας απαράδεκτα τα σχόλια αυτά και καλεί την ΕΠΟ να πάρει θέση, σε διαφορετική περίπτωση: «για τον ΠΣΑΤ το θέμα δεν κλείνει. Ούτε εντός ούτε εκτός Ελλάδος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες ημέρες, δεκάδες δημοσιεύματα αναφέρουν ότι, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ,  σε τηλεδιάσκεψη με  τους Έλληνες διαιτητές τους είπε, μεταξύ άλλων: «Μιλάτε με τους δημοσιογράφους  και  μπορείτε να τους δίνετε 50-100 ευρώ για να σας προστατεύουν στα λάθη που κάνετε».

Μάλιστα. Ο  ακριβοπληρωμένος επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, φαίνεται ότι …ανακάλυψε  τι φταίει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  Όχι βέβαια,  δεν φταίει ο ίδιος για τις επιλογές του ή για την εκπαίδευση των διαιτητών και για πολλά άλλα,  αλλά φταίνε οι …κακοί  δημοσιογράφοι, που δήθεν  «δωροδοκούνται»  από τους διαιτητές,  για να τους στηρίξουν. Οποία υποκρισία… Οι φίλαθλοι, φαίνεται, πως ούτε  παρακολουθούν  τηλεόραση ούτε και  βλέπουν τι γίνεται στα ελληνικά γήπεδα.  

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ  είχε την ελπίδα ότι,  τα απαράδεκτα αυτά σχόλια του  κ. Μαρκ  Κλάτενμπεργκ δεν θα ήταν αληθινά. Επίσης, ανέμενε και παρέμβαση της ΕΠΟ.

Επειδή όμως ελπίζαμε μάταια ότι, ένας άνθρωπος με τόσο υπεύθυνη θέση, θα ήταν  περισσότερο προσεκτικός, καταδικάζουμε τα απαράδεκτα σχόλια του Άγγλου αρχιδιαιτητή και τον καλούμε ΑΜΕΣΑ ή να ανακαλέσει ή να καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία για τις έκνομες πράξεις που ανέφερε. Ταυτοχρόνως, απαιτούμε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να πάρει θέση για αυτές τις αναφορές, που προσβάλουν συλλήβδην τον δημοσιογραφικό κλάδο. Διαφορετικά, για τον ΠΣΑΤ το θέμα δεν κλείνει. Ούτε εντός ούτε εκτός Ελλάδος.

Ο νοών νοείτω…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News