Θέλει δόξα και στη Δράμα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Θέλει δόξα και στη Δράμα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα στις 15.00 το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής...

Ο Εργοτέλης έχει σήμερα μπροστά του (15.00-ΕΡΤSPORTS) ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν κρας τεστ! Βλέπετε αγωνίζεται στη Δράμα με την Δόξα που αν και μπήκε αργά στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει δείξει πως είναι πολύ δυνατή και συνάμα "σφιχτή" ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ αλλά έχει και ποιότητα!

Κρας τεστ όμως είναι κάθε ματς σε αυτή την κατηγορία. Σίγουρα είναι ματς που δίνει ευκαιρία στους "κιτρινόμαυρους" να παίξουν χωρίς άγχος για να αποσπαστούν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, γνωρίζοντας όμως πως και με ήττα θα παραμείνουν μόνοι πρώτοι! Ασφαλώς η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πήγε στην πόλη της Μακεδονίας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και μπορεί να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα στην ηλιόλουστη τις τελευταίες ημέρες Δράμα...

Όσο για τη χθεσινή μέρα; Νωρίς χθες το πρωί έφτασε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Εργοτέλη και από εκεί μετέβη οδικώς στη Δράμα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Δόξας Πετρούσας.

Εκεί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει του σημερινού αγώνα απέναντι στη Δόξα, στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική της Super League 2. Ένα παιχνίδι που για να ακριβολογούμε αν ο Εργοτέλης φύγει... με τρίποντο θα εκτοξευτεί στο +4 στην κορυφή της βαθμολογίας!

Την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» που έχει ταξιδέψει στη Δράμα αποτελούν οι: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Νεράλ, Μποτέ, Σερβιλάκης, Κόλα, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Πέιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Άπι, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κόνραντ, Πατρινός, Κοκκίνης.

Ταουσιάνης: Η θυσία είναι το ευαγγέλιό μας

Μιλώντας για το παιχνίδι στη Δράμα ο Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε για τη λέξη "θυσία" και είπε χαρακτηριστικά:

«Η Δόξα Δράμας είναι μια αξιόλογη ομάδα και έχει δείξει τα δόντια της σε κάποια παιχνίδια. Οσον αφορά την ομάδα μου προετοιμαζόμαστε με το πλάνο μας και την βάση του οικοδομήματος που είναι η αγωνιστικότητα και η ομαδικότητα. Έχω πει ότι το πιο δύσκολο πράγμα, όταν είσαι μέλος μιας ομάδας είναι η θυσία και το τι πρέπει να κάνεις εσύ για τους άλλους και όχι οι άλλοι για σένα, κάτι που αποτελεί ευαγγέλιο για την ομάδα μας και μάλιστα πρέπει να πω ότι το έχω δει σε πράξη και εφαρμογή απ' όλα τα παιδιά γεγονός που με αφήνει πού ικανοποιημένο. »

*Από την πλευρά του ο Αντώνης Μπουρσέλης σχολίασε:

«Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τις καιρικές συνθήκες και το γήπεδο αν μας επηρεάσουν. Εμείς έχουμε την ψυχολογία και πιστεύω θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.»

*Τέλος, ο Θέμης Πατρινός είπε: «Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και θέλει προσοχή. Πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα δηλαδή για την νίκη. Ψυχολογικά είμαστε πολύ ανεβασμένοι, καθώς έχουμε δουλέψει και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και ξέρουμε που μπορούμε να φτιάσουμε . Είμαστε πολύ ανεβασμένοι και προχωράμε δυνατά. Είμαστε όλοι σαν μια γροθιά.»

2η Αγωνιστική-Εξ αναβολής

15.00 (ΕΡΤSPORTS): Δόξα Δράμας-Εργοτέλης

Η βαθμολογία

1. Εργοτέλης 19*

2. Ιωνικός 18

3. Λεβαδειακός 17

4. Διαγόρας Ρόδου 17

5. Ξάνθη 15*

6. Παναχαϊκή 14

7. Τρίκαλα 12

8. Χανιά 11

9. Απόλλων Λάρισας 9*

10. Δόξα Δράμας 8***

11. Καραϊσκάκης Άρτας 7

* Με αστερίσκο τα λιγότερα ματς.

Η 11η Αγωνιστική:

Σάββατο 27/2/2021 14:45 ERTSPORTS 2

Δημοτικό Στάδιο Διαγόρα, Διαγόρας – Καραϊσκάκης

Κυριακή 28/2/2021 14:45 ERTSPORTS

Δημοτικό Λιβαδειάς, Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας

Σάββατο 27/2/2021 14:45 ERTSPORTS

Βουζουνεράκειο, ΟΦ Ιεράπετρας – Τρίκαλα

Σάββατο 27/2/2021 14:45 ΕΡΤ 3

Περιβολίων, Χανιά – Ιωνικός

Κυριακή 28/2/2021 14:45 ΕΡΤ 3

Αγυιά, Παναχαϊκή – Ξάνθη

Κυριακή 28/2/2021 13:45 ERTSPORTS 2

Παγκρήτιο, Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News