Σαν ποδοσφαιριστές δεν συμβιβάζονταν με την ήττα, δεν νομίζω και τώρα...

Ποδόσφαιρο
Σαν ποδοσφαιριστές δεν συμβιβάζονταν με την ήττα, δεν νομίζω και τώρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία από τα ίδια λοιπόν για τον ΟΦΗ και στα Γιάννενα. Πνίγηκαν με το «καλησπέρα» χθες στη λίμνη Παμβώτιδα και οι δηλώσεις για «μια νέα αρχή». Λίγο πριν φύγω από το δημοσιογραφικό γραφείο, μου ήρθαν στο μυαλό κάποιες σκέψεις.

Μιας και έγινε και αρκετός ντόρος χθες για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο και στη συνέχεια δόθηκαν οι εξηγήσεις θέλω να σημειώσω κάτι και να το μοιραστώ μαζί σας: Οι άνθρωποι που είναι στον ΟΦΗ και δεν μιλάω για τον προπονητή Γιώργο Σίμο αλλά για τα ποδοσφαιρικά παιδιά του Γκέραρντ, στο σύνολό τους είχαν βρεθεί σαν παίκτες σε έναν ΟΦΗ που σπάνια είχε απώλειες εντός ενώ σε παραπάνω από τα μισά παιχνίδια εκτός έπαιρνε θετικά αποτελέσματα!

Προσωπικά μπορώ να θυμηθώ πολύ καλά το πάθος με το οποίο αγωνιζόταν σαν ποδοσφαιριστής ο Νίκος Νιόπλιας αλλά και την υπερπροσπάθεια που έκαναν σε πάρα πολλά παιχνίδια-ακόμα κι αν στράβωναν για να τα γυρίσουν-ο Γιάννης ο Σαμαράς, ο Ηλίας ο Πουρσανίδης, ο Γρηγόρης ο Τσινός (σαν ήρεμη δύναμη στα μετόπισθεν), από τους νεότερους ο Αλέξης Αλεξούδης και πάει λέγοντας! Αυτό που θέλω καλοπροαίρετα να γράψω είναι ότι προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι προαναφερθέντες αλλά και οι υπόλοιποι που είναι γύρω από την ομάδα μέχρι και ο Στέφανος ο Βάβουλας (που δικαίως έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων) δεν «τρελαίνονται» μετά από 7 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα που συνοδεύτηκαν οι περισσότερες αν όχι όλες με αρνητικές εμφανίσεις.

Είναι άσχημο λοιπόν να βγαίνει το συμπέρασμα πλέον στην πλειοψηφία του κόσμου ότι αυτή η απογοητευτική «ομιλίτικη» πορεία από την αυγή του 2021 και μετά αντιμετωπίζεται με «απάθεια, μοιρολατρικά, χαλαρά», όπως πολλοί έχουν πει, γράψει, σχολιάσει!

Ταπεινή μου άποψη είναι πως σε αυτό το χρονικό σημείο που όντως η κρητική ομάδα χρειάζεται συσπείρωση και ενότητα αλλά χρειάζεται μαζί της…έστω και από μακριά, τον κόσμο της, θα ήταν καλό να βγει κάποιος και να μιλήσει, ενδεχομένως να πει μια «συγνώμη» για το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων και να προσθέσει «εδώ είμαστε για να αντιστρέψουμε την κατάσταση». Φυσικά κανείς από εμάς και από το…πληκτρολόγιο δεν μπορεί να επιβάλει σε κανέναν τι πρέπει να πει και τι να κάνει! Πάντα όμως η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη είναι και προς τη θετική κατεύθυνση…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News