Ο Εργοτέλης εντυπωσιάζει με μια ομάδα γεμάτη Κρήτη!

Ποδόσφαιρο
Ο Εργοτέλης εντυπωσιάζει με μια ομάδα γεμάτη Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν νομίζω πως θα γίνω υπερβολικός, ούτε και τοπικιστής με αυτά που θα γράψω σήμερα. Ούτε είμαι ενθουσιασμένος από την νέα νίκη του Εργοτέλη καθώς ξέρω πως τον περιμένει... ένα βουνό (για να το ανέβει) μπροστά του! 

Ωστόσο, ότι κι αν γίνει στη συνέχεια το καλύτερο και σημαντικότερο συμπέρασμα που βγήκε σήμερα από το Παγκρήτιο είναι ένα: Το κρητικό ποδόσφαιρο είναι εδώ και μπορεί να βρίσκεται στο υψηλό επίπεδο! Σε αυτό δεν σηκώνω κουβέντα! Ποιος είναι προπονητής στον Εργοτέλη; Ο Ηρακλειώτης Γιάννης Ταουσιάνης με συνεργάτη τον επίσης Ηρακλειώτη Μανόλη Σουτζή (πιστέψτε με, αυτό δεν είναι υποννοούμενο για τον ΟΦΗ)... 

Ποιοι είναι πρωταγωνιστές από τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη; Με εξαίρεση αυτόν τον απίστευτο Άπι και τον ζογκλέρ Κοκκίνη, πρωταγωνιστές είναι οι Κρητικοί ποδοσφαιριστές. Ο Μπουρσέλης, ο Μπουτσάκης, ο Μανουσάκης, ο Σερβιλάκης (εξόχως ποιοτικός στις στημένες μπάλες) και τα άλλα παιδιά και μην ξεχνάμε πως υπάρχει ένας έμπειρος Σαρρής που σίγουρα θα χρειαστεί σε πολλούς τομείς αλλά και άλλοι μικρότεροι που περιμένουν τις ευκαιρίες τους!

"Η Κρήτη είναι εδώ", φωνάζει ο Εργοτέλης που δείχνει πως το κρητικό ποδόσφαιρο μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό το έχει κατοχυρώσει από παλιά και το βλέπουμε παρακολουθώντας τα παιδιά του Μαρτινέγκο όλο και πιο ψηλά. Είναι όμως σαν να ξαναζούμε την ομάδα που το 2013 ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα. Θα δούμε...

Από κει και πέρα καλά κάνουν οι διοικούντες και ρίχνουν τους τόνους. Το αν βγει η ομάδα αυτή κατηγορία είναι άλλο θέμα! Εύχομαι οι άνθρωποί τους να το κάνουν κάποια στιγμή...έμμονη ιδέα και όλα γίνονται!

Μου άρεσε πάντως η γραπτή δήλωση Τουτζάρη και ελπίζω... πως την ερμηνέυω σωστά. Θα κλείσω με αυτή...

"Οι νίκες πάντα δημιουργούν ευφορία, χαρά,διάθεσή για μεγάλα λόγια κ ροπή στην υπερβολή....ας είναι συγχωρέστε μας τουλάχιστονμέχρι αύριο το πρωι. Εδώ κ 4 χρόνια προσπαθούμε βημα-βημα με καλές κ κακές στιγμές να στήσουμε μια ομάδα που θα αντέχει στο χρόνο κ δεν θα είναι ξένη σ αυτό που είναι ο Εργοτέλης. Με την αδιάκοπη προσπάθεια όλων όσων πέρασαν αυτά τα χρόνια από την ομάδα επιζητούμε την καταξίωση στη συνείδηση του κόσμου κ να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας ακολουθεί. Δεν τελειώνει τίποτα τώρα,πιθανότατα μολις αρχίζει. Keep it up guys."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News