«Καλπάζει» ο Εργοτέλης: Με τρομερό γκολ Μπουρσέλη, 1-0 την Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο
«Καλπάζει» ο Εργοτέλης: Με τρομερό γκολ Μπουρσέλη, 1-0 την Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορυφή της Super League 2 οι «κιτρινόμαυροι»

Με πατημένο το… γκάζι ο Εργοτέλης, που έριξε στο… καναβάτσο και την Παναχαϊκή.

Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 1-0 των Πατρινών για την 10η αγωνιστική της Super League 2 και «σκαρφάλωσε» στην 1η θέση της βαθμολογίας (με 19 βαθμούς).

Ο Αντώνης Μπουρσέλης έβαλε την «υπογραφή» του στο σημερινό ματς, με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια, σημειώνοντας το γκολ της νίκης.

Βέβαια, εκκρεμούν τα αυριανά ματς, όμως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ένα αγώνα λιγότερο, αυτόν με τη Δόξα Δράμας.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη εντυπωσιάζει, καθώς μετρά ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, με 6 νίκες και 1 ισοπαλία.

Μάλιστα, «τρέχει» και ένα νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων μέσα στον Φεβρουάριο.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Εργοτέλη να είναι πιο απειλητικός. Είχε καλή ευκαιρία με τον Τσέλιο και δοκάρι με τον Μανουσάκη, όμως δε μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη, οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν… στροφές  μετά το 65’, τη στιγμή που και οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο για το γκολ.

Οι αλλαγές του Ταουσιάνη έπιασαν… τόπο, με τον Μπουρσέλη να είναι το αδιαμφισβήτητο πρόσωπο του αγώνα.

Στο 61’ ο Ηρακλειώτης μέσος, με απίθανη ατομική ενέργεια, «πάτησε» τη μπάλα αλά… Ζιντάν στην αντίπαλη περιοχή και με περιστροφή απέφυγε τον αντίπαλο του. Πλάσαρε εύστοχα και με ένα γκολ… ποίημα διαμόρφωσε το νικηφόρο 1-0.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (56’ Σερβιλάκης) Kacurri, Πέϊος, Τσέλιος (64’ Μπουτσάκης) Άπι (85’ Πατρινός) Μανουσάκης, Κόνρααντ (46’ Κοκκίνης), Κωστανάσιος (46’ Μπουρσέλης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Λαρέα (66’ Τσερούτι), Ανάκογλου, Πατάπης, Γιούσης, Πάνος (84’ Παπαδόπουλος) Μουστακόπουλος (84’ Μασούρας) Αραβίδης, Μπάτροβιτς (66’ Κόκα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News