Ταουσιάνης: Καμαρώνουμε για τα παιδιά μας

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: Καμαρώνουμε για τα παιδιά μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Εργοτέλη αλλά και του Τίμου Καβακά μετά το παιχνίδι στην Ιεράπετρα...

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά και από τη νίκη στην Ιεράπετρα ο προπονητής του Εργοτέλη που είδε την ομάδα του να τα καταφέρνει και να αποδεικνύει πως φέτος είναι παντός καιρού...

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Ταουσιάνη:

"Μια δυσκολη νίκη αλλά και εξίσου σημαντική. Ένα παιχνίδι που σαφώς δε μπορούσε να έχει ποιότητα λόγω των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών. Θεωρώ ότι η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο λόγω και του ανέμου. 

Ωστόσο θα πρέπει να πω ότι το δικό μας ημίχρονο είχε περισσότερες στιγμές για γκολ σε σχέση με το δεύτερο. Καμαρώνουμε για τα παιδιά μας και είμαστε υπερήφανοι. Συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει και βλεπουμε ότι μας οδηγεί σε επιτυχίες. "

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΟΦ Ιεράπετρας Τίμος Καβακάς ζήτησε ηρεμία...

https://www.youtube.com/watch?v=1DS_Aach2Js?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Αναλυτικά σχολίασε: "Αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι να επικρατήσει η ηρεμία. Εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση αλλά πρέπει να υπάρξει ηρεμία από όλους και να κάνουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους για την ομάδα. Μια προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε ενωμένοι!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News