Ύποχρέωσε σε ήττα τον Ιωνικό η Δόξα, δεύτερος με νίκη ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Ύποχρέωσε σε ήττα τον Ιωνικό η Δόξα, δεύτερος με νίκη ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα της Δράμας επικράτησε με 2-1 κόντρα στους Νικαιώτες...

Ανώμαλη προσγείωση στη Δράμα σήμερα για τον Ιωνικό με την ομάδα της Νίκαιας να χάνει με 2-1 και τον Εργοτέλη να μπορεί να είναι δεύτερος με νίκη στην Ιεράπετρα!

Οι Δραμινοί ξεκίνησαν δυναμικά και έψαξαν το γκολ από νωρίς. Απείλησαν αρκετές φορές με τον Ιωνικό να έχει καλές στιγμές αλλά να μην τις εκμεταλλεύεται. Μοιραία ο Άντερσον Νασιμέντο σκόραρε στο 23′. Με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαυρία έγραψε το 1-0. Αυτό το τέρμα ήταν και το πρώτο εντός έδρας για την Δόξα. Ο Ιωνικός ανέβασε ρυθμό στη συνέχεια και έδειξε αντίδραση. Έξι λεπτά αργότερα από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση αλλά το σουτ του Κάστρο κατέληξε στο δοκάρι του Στεφανάκου.

Η πίεση του Ιωνικού συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Κάστρο και Νιάσε απείλησαν, όμως, ήταν άστοχοι στις ευκαιρίες που είχαν σχεδόν με την εκκίνηση.

Η Δόξα Δράμας άντεξε στην πίεση και έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 75′ από στημένη μπάλα και κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου. Οι Νικαιώτες απάντησαν άμεσα με τον Ρόλε να μειώνει στο 81′, έπειτα από τραγικό λάθος του Στεφανάκου, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τον βαθμό στο τέλος.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Άντερσον, Αγιώτης, Παπαργυρίου, Χάμοντ, Μαρινάκης (60′ Μενσά), Κουτσιανικούλης (61′ Σπυρόπουλος), Σαμπανίδης (77′ Μπαράνκο), Παρασκευάς (77′ Τάσιος), Αγγελόπουλος, Μαυριάς (70′ Φυτόπουλος).

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (79′ Κουϊρουκίδης), Κύργιας, Κοτσώνης (57′ Σινγκ), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Νιάσε (79′ Μάναλης), Ρόλε, Ματσούκας (88′ Κόρμπος), Πλατέλλας, Κάστρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News