Λαμία, Παναιτωλικός και η... αποψινή Λάρισα (παρά την τεσσάρα) χτυπούν νέα "καμπανάκια" για τον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Λαμία, Παναιτωλικός και η... αποψινή Λάρισα (παρά την τεσσάρα) χτυπούν νέα "καμπανάκια" για τον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλέποντας την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της Λάρισας με την ΑΕΚ και παρά το γεγονός ότι η Ένωση μπορούσε να έχει "καθαρίσει" πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι διαπίστωσα πως ακόμα και η θεσσαλική ομάδα που ήταν η μόνη... που δεν υπολογίζαμε και πολύ μέχρι πρόσφατα για ομάδα ικανή να  κάνει ζημιές, είναι πλέον μια άλλη ομάδα!

Ουτε η "τεσσάρα" από την Ένωση μας αφήνει πλέον να υποτιμήσουμε τη Λάρισα. Βλέπετε είδαμε το παιχνίδι όπως είχαμε  δει και το ΑΕΚ-Βόλος 4-2 για το Κύπελλο και καταλάβαμε (όπως και για την ομάδα του Βόλου) πως είναι άκρως επικίνδυνη ομάδα όταν θα κατέβει να παίξει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Ο Ακούνια αλλά και οι Μουκαντζο, Κολόμπο και όχι μόνο έδειξαν αλλάζουν προς το καλύτερο τους βυσσινί και αν μη τι άλλο δεν έχουν σχέση με την εντελώς ακίνδυνη ομάδα που είχε παίξει κόντρα στον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο στο Αλκαζάρ...

Όταν η θεσσαλική ομάδα βρεθεί στις 6 του Μάρτη στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" θα είναι ακόμα πιο δεμένη συγκριτικά με το ματς με την ΑΕΚ-μιας και έχει πολλά νέα πρόσωπα από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο-αλλά ακόμα και αν δείξει την εικόνα που έδειξε κοντρα στην Ένωση τότε θα βάλει δύσκολα στην κρητική ομάδα. 

Και το επισημαίνω γιατι το παιχνιδι με την ΑΕΛ είναι το μοναδικό εντός έδρας πλέον για την κρητική ομάδα που έχει μπροστά της εκτός έδρας ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης, υποδέχεται τη Λάρισα και ολοκληρώνει την regular season με αγώνα  στην έδρα του Άρη, στο "Κλεάνθης Βικελίδης"...

Και βέβαια δεν είναι κριτήριο  τα τέσσερα γκολ που έβαλε η ΑΕΚ στο Αλκαζάρ καθώς η 'Ενωση και στον Βόλο έβαλε τέσσερα και ο Βόλος τέσσερις μέρες μετά έκανε διπλό στο "Γεντί Κουλέ". Η ΑΕΚ με τον Χιμένεθ-κατά τη γνώμη μου-ξέρει να παίρνειαποτελέσματα-παρά  τις ήττες από ΠΑΣ και Άρη στο ΟΑΚΑ-ενώ έχει παίκτες από τη μέση και μπροστά με  τρομερή ποιότητα, οπότε μην κάνουμε συγκρίσεις...

Θα κάνουμε άλλες συγκρίσεις. Μιας και γράψαμε για "Βικελίδης". Το 0-0 που απέσπασε ο Παναιτωλικός στην έδρα του Άρη χτυπάει άλλο ένα καμπανάκι για τον ΟΦΗ!  Ένας Παναιτωλικός που έχει ενισχυθεί με Μπαρμπόσα και τον Ηρακλειώτη Νίκο Καρέλη και σίγουρα στα πλέι άουτ θα βγάλει πολλά θετικά! Καθώς επίσης θα είναι πιο δεμένος! Βέβαια ήταν έκπληξη η ισοπαλία αλλά είναι και...παράδοση στην Ελλάδα οι εκπλήξεις στις τελευταίες αγωνιστικές!

Όμως και η Λαμία έκανε έκπληξη παίρνοντας ισοπαλία στην Τρίπολη από τον Αστέρα και δείχνει εδώ και καιρό πως δεν είναι το...ευκολάκι του πρώτου γύρου! Και η Λαμία θα πουλάει "ακριβά το τομάρι της" στα πλέι άουτ!

Στον ΟΦΗ πρέπει να ακούσουν λοιπόν τα "καμπανάκια" από Λάρισα, Λαμία και Αγρίνιο και να προλάβουν... το τραμ το τελευταίο σώζοντας τη χρονιά τους από τα χειρότερα. Γιατί από τον ΟΦΗ που βλέπουμε αυτή την περίοδο, χειρότερα...δεν πρέπει να γίνεται!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News