Γιώργος Σίμος: Υποψήφιος καλύτερος προπονητής για τη σεζόν 2019-20

Ποδόσφαιρο
Γιώργος Σίμος: Υποψήφιος καλύτερος προπονητής για τη σεζόν 2019-20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε στις 9 το βράδυ η 39η γιορτή ποδοσφαιριστή

Ο Γιώργος Σίμος είναι στη λίστα με τους υποψήφιους για τον καλύτερο προπονητή της ποδοσφαιρικής σεζόν 2019-20.

Στην αποψινή 39η γιορτή ποδοσφαιριστή που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ, προσαρμοσμένη στην εποχή του κορωνοϊού μόνο με τηλεοπτική μετάδοση, ο τεχνικός του ΟΦΗ διεκδικεί το βραβείο.

Η περυσινή πορεία των Κρητικών, που οδήγησε στην στα προκριματικά του Europa League, φέρνει τον 42χρονο προπονητή ανάμεσα στους υποψήφιους, μαζί με τους Πέδρο Μαρτίνς και Γιώργο Δώνη.

Οι υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες έχουν ως εξής:

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League 1» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Δημήτρης Εμμανουηλίδης (Πανιώνιος), Γιώργος Λιάβας (Παναιτωλικός), Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος τερματοφύλακας της Super League 1» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Μπάρκας (ΑΕΚ), Ζοσέ Σα (Ολυμπιακός).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της Super League 1» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Ματιέ Βαλμπουενά (Ολυμπιακός), Γιουσέφ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), Μάρκο Λιβάια (ΑΕΚ).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Κώστας Μανωλάς (Νάπολι), Τάσος Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Ταξιάρχης Φούντας (Ραπίντ Βιέννης).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος διαιτητής» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Τάσος Παπαπέτρου, Τάσος Σιδηρόπουλος, Θανάσης Τζήλος.

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Δημήτρης Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Κωνσταντίνος Τσιμίκας (Ολυμπιακός).

Την βραδιά θα συμπληρώσουν ειδικές βραβεύσεις διαφόρων προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News