Δεν είναι... ερωτευμένος με το αποτέλεσμα ο ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Δεν είναι... ερωτευμένος με το αποτέλεσμα ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχω γράψει και στο παρελθόν ότι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν εκφραστεί πολλές φορές (και σε συνεντεύξεις που μου παραχώρησαν) με κολακευτικά σχόλια για το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΟΦΗ. Δεν θα το πάρω πίσω.

Άλλωστε και τα γραφτά μένουν. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο και στη ζωή γενικότερα δεν έχεις την πολυτέλεια να επαναπαύεσαι.

Και αυτό σίγουρα έχει συμβεί στον ΟΦΗ. Η καταπληκτική περυσινή πορεία που οδήγησε σε έξοδο στην Ευρώπη και Πλέι Οφ έχω προσωπικά την αίσθηση πως...χαλάρωσε περισσότερο από όσο έπρεπε ολόκληρο το συγκρότημα. Παράλληλα οι απώλειες πολύ σημαντικών παικτών που έφυγαν και δεν αντικαταστάθηκαν επαρκώς-εκ του αποτελέσματος και της εικόνας το επιχείρημα-αλλά και οι απώλειες παικτών που έμειναν αλλά τραυματίστηκαν έφεραν ένα βαθμολογικό κατήφορο.

Θα γράψω και σήμερα: Ειδικά στην παρούσα φάση δεν θεωρώ υποχρεωτική την αλλαγή προπονητή. Είναι όμως ολοφάνερο πως στον ΟΦΗ πρέπει να αλλάξουν τρόπο σκέψης εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν τους εκφράζει αυτό που θα γράψω αλλά δεν ξέρω αν πλέον άλλα περιθώρια. Θεωρώ πως ακόμα και...αν έχουν, πρέπει να θεωρούν πως δεν έχουν!

Στον ΟΦΗ πλέον πρέπει όχι απλά να είναι στο μυαλό σαν σκέψη, αλλά έμμονη ιδέα το πως θα παίρνει το αποτέλεσμα! Εννοώ φυσικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο σωστό πλαίσιο, φυσικά δεν θα μπορούσα να γράψω ή να μιλήσω για κάτι άλλο. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, είναι χαρά αλλά χρειάζεται και...η "συνέπεια στο αποτέλεσμα" που είπε χθες και ο Ταουσιάνης μετά τη νέα νίκη του Εργοτέλη!

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα εκτός κι αν έχεις τεχνικό στον πάγκο που...προορίζεται και για άγιος! Μη βιαστείτε να κρίνετε τι γράφουμε, διαβάστε παρακάτω για να χαλαρώσετε... Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, επισκέφθηκε πριν λίγο καιρό τον Πάπα Φραγκίσκο και μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε σε αυτή τη συνάντηση.

«Ήμασταν εκεί για τρεις ώρες, δεν μπορώ να πω πάρα πολλά γιατί κάναμε κάτι για το Discovery Channel, του οποίου ο στόχος θα είναι να πούμε πώς να βγούμε από μια δύσκολη στιγμή», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος σε θέματα υγείας Σέρβος προπονητής, αποκάλυψε πως ο Πάπας του είπε ότι θα πρέπει να τον κάνει άγιο, ωστόσο αστειευόμενος: «Πήγα εκεί με τη μητέρα μου και την πεθερά μου και μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει άγιο αμέσως, γιατί έφερα τη πεθερά μου μαζί».

Τέλος, ο Μιχαΐλοβιτς αναφέρθηκε στον Πάπα, ο οποίος είναι ποδοσφαιρόφιλος: «Είπε τόσα πολλά πράγματα που σε κάνουν να σκεφτείς. Δίνει ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Είναι επίσης υπέροχος φίλαθλος του ποδοσφαίρου, μου είπε για έναν τερματοφύλακα από τη δεκαετία του 1920 που ήταν το είδωλό του. Μου είπε να χαιρετήσω την ομάδα. Ήταν μια καλή εμπειρία»...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News