Επέστρεψε στις νίκες ο Εργοτέλης, 2-0 τον Διαγόρα

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε στις νίκες ο Εργοτέλης, 2-0 τον Διαγόρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική νίκη για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη...

Ο Εργοτέλης νίκησε με 2-0 τον Διαγόρα Ρόδου στο Παγκρήτιο και έκανε ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω...

Με γρήγορο γκολ από τον Μπουτσάκη (στο 5ο λεπτό) με πλασέ μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ποζατζίδη από αριστερά και επίλογο με γκολ Μανουσάκη (88΄) ο Εργοτέλης έφτασε σε μια δίκαιη νίκη χωρίς να απειληθεί.

Εξαίρεση μια φάση στο 67' οταν ο Μπαστάκος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσιμήτρου.

Οι Ροδίτες προσπάθησαν ουσιαστικά να απειλήσουν με στημένες φάσεις ενώ ο Εργοτέλης πλησίασε το δεύτερο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη (85') αλλά και όμορφες ενέργειες του 21χρονου Κοκκίνη Τελικά σε συνεργασία με τον Πατρινό, ο  Μανουσάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 88' και καθάρισε το τρίποντο...

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης, Κατσούρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Μπουτσάκης (Κοκκίνης 72'), Appi, Μανουσάκης, Κωστανάσιος (Μπουρσέλης 57') Conraad (Πατρινός 57')

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Ρουγκάλας, Dorival, Γεωργίου (Κάκκο 9' λ.τρ), Τσιαντούλας 80') Αυγενκού (Kone 46'), Μπαστακός, Λινάρδος (Νάτσης 79') Σανδραβέλης, Alaez (Σμυρλής 67'), Κοντοχρήστος, Κωστούλας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News