Γήπεδα «χωράφια» και… θεωρίες συνωμοσίας

Ποδόσφαιρο
Γήπεδα «χωράφια» και… θεωρίες συνωμοσίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΟ που μόνο θεσμό δεν θυμίζει, τα «μικρά σκατόψυχα ανθρωπάκια» και η προπαγάνδα του Ερντογάν που έπιασε πάτο…

Γίνονται πολλά προκλητικά από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που δεν θυμίζουν θεσμό, αλλά στρούγκα…

Από τη μια επιβεβαιώνεις πολλοστή φορά την αντίληψή σου για την άθλια κατάσταση των αγωνιστικών χώρων που φιλοξενούν αγώνες της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ως καθρέπτη τού τι πρεσβεύουν οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες και η πολυμιλούσα Πολιτεία

.

Από την άλλη έχεις να αντιπαρέλθεις τη μόνιμη καχυποψία και γκρίνια, βλέποντας να γράφουν ότι είναι «κόλπο» για να αντιμετωπίσει ξεκούραστο τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός.

Μετά τραβάς... τα μαλλιά σου, πριν προσμετρήσεις τις δηλώσεις Χριστοβασίλη που λένε ότι ζήτησε από την ΕΠΟ «να γίνει το ματς στην Αθήνα -έχοντας συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό-  αλλά εκείνη το αγνόησε πλήρως»!

Πολύ περισσότερο με το «η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν χειρότερη από εκείνη που ήταν με τον Απόλλωνα ή τον Ατρόμητο…». Πάνω που πας να το χωνέψεις, να και η ανακοίνωση από τον Άρη  («Ακόμα δεν έχουμε φτάσει τον πάτο του βαρελιού»). Να μην βγει καν στο γήπεδο ο διαιτητής; Συγγνώμη, στο χωράφι.

(Με αφορμή την αναβολή του αγώνα κυπέλλου ΠΑΣ-ΠΑΟ).

-Ευθεία επίθεση εξαπολύει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με επιστολή του με αφορμή τους χειρισμούς του υφυπουργού Αθλητισμού για τα πρωταθλήματα των ερασιτεχνικών αθλημάτων…

-Με λίγα λόγια τον κατηγορεί τον υφυπουργό ότι «πρωτοτύπησε γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία σταμάτησαν όλα τα Πρωταθλήματα, πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ». Και μόνο η φράση που χρησιμοποιεί η ανακοίνωση ως «προϊόν επιλεκτικών συνομιλιών και παρασκηνιακών ζυμώσεων» έκανε πολλούς ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, να μην πιστεύουν στα μάτια τους … Διαβάσαμε πολλά άρθρα σχετικά.

-Το υποστηρίξαμε από την αρχή. Συνέβη από την UEFA που ολοκλήρωσε την έρευνά της και η υπόθεση που είχε ταράξει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από το ματς της Μπασακσεχίρ με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, κλείνει δίχως πειστικές αποδείξεις για ρατσιστική επίθεση στον βοηθό προπονητή των Τούρκων!

-Άλλη μια  προπαγάνδα του Ερντογάν καταποντίσθηκε. Μην ξεχνάμε ότι η Μπασακσεχίρ που έκανε μια τρύπα στο νερό με την υποτιθέμενη ρατσιστική επίθεση του Ρουμάνου τέταρτου διαιτητή Κολτέσκου στον Καμερουνέζο βοηθό προπονητή των Τούρκων Πιερ Ουεμπό, είναι του σουλτάνου.

-Κατακαημένη Αράχωβα! Δεν πήρε τα χρήματα από τα τηλεοπτικά ο Απόλλων Λάρισας με αποτέλεσμα να διακόψει τη συμφωνία με την ομάδα της Λάρισας ο Κώστας Πηλαδάκης.

-«Μικρόψυχα και σκατόψυχα ανθρωπάκια…», βγήκαν από το στόμα του προπονητή μπάσκετ της ΑΕΚ Ηλία Παπαθεοδώρου για να καταδείξουν οργανωμένο σχέδιο εις βάρος της ομάδας του στο κύπελλο. Αποδέκτες οι διαιτητές του αγώνα με το Λαύριο…  (Φαντάζει φαινόμενο οι διαιτητές, να  ευνόησαν μια «συνοικιακή» ομάδα σε βάρος της μεγάλης ΑΕΚ).

-Λοιπόν, στις μέρες μας, δεν ξέρω αν το προσέξατε… είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

-Άλλη ζωή για τον Θανάση Κολιτσιδάκη και τον Πέτρο Μαρινάκη συν τον υιό! Η Δόξα Δράμας πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Super League 2

-Ξεχωριστός ερμηνευτής σπουδαίων δημιουργιών, ο Αντώνης Καλογιάννης. Πέρα από το «άνοιξε το παράθυρο να μπει δροσιά του Μάη» η εκτέλεσή του στο «Σφαγείο» του Μίκη Θεοδωράκη, μας μένει ανεξίτηλη. Τα τελευταία χρόνια η υγεία του ήταν αρκετά ταλαιπωρημένη. Έφυγε στο 81 του χρόνια. Καλό Παράδεισο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News