Προβάδισμα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Άρη με Χασάν

Ποδόσφαιρο
Προβάδισμα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Άρη με Χασάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εκτός έδρας γκολ δίνει ελπίδες στους Θεσσαλονικείς

Το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 2-1 του Άρη στο γήπεδο «Καραϊσκάκη».

Το εκτός έδρας γκολ δίνει ελπίδες και στους Θεσσαλονικείς, όμως με τα δύο τέρματα του Χασάν, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν το προβάδισμα.

Οι ομάδες μπήκαν δυνατά, με διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο. Έτσι, μόλις στο 1ο λεπτό, ο Κάιπερς έκανε σέντρα προς την αντίπαλη περιοχή και ο Χασάν με πλασέ πέτυχε το 1-0.

Ο Άρης «απάντησε» άμεσα στο 3’, όταν ο Μάνος γύισε τη μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Μπα άθελα του, στην προσπάθεια να διώξει, με αυτογκόλ έκανε το 1-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς «κυνήγησαν» το δεύτερο γκολ και το πέτυχαν πολύ γρήγορα, αφού στο 14’ ο Χασάν και πάλι ξέφυγε από τον Σάκιτς και με πλασέ έφερε το ματς στο 2-1.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να έχουν επιθετικό προσανατολισμό, χωρίς όμως να σημειωθεί άλλο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ίδιο με το πρώτο, αφού έγινε πιο «κλειστό» παιχνίδι.

Δε σημειώθηκε κάποιο γκολ, αλλά από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για να σκοράρει. Έμεινε το 2-1 για τους Πειραιώτες, που έχουν τον πρώτο… λόγο για το «εισιτήριο» στα ημιτελικά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Λαλά, Παπασταθόπουλος (68′ λ.τ. Σεμέδο), Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (62′ Καμαρά), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι (80′ Μασούρας), Κάιπερς (80′ Ελ Αραμπί), Χασάν (62′ Φορτούνης).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Δεληζήσης (59′ Κάτσε), Τζέγκο, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Σάκιτς (59′ Μπεναλουάν), Σάσα, Μπρούνο Γκάμα (80′ Μπρούνο), Ξαντέ Σίλβα, Μπερτόλιο (59′ Ιωάννου), Μάνος (69′ Μήτρογλου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News