«Άγγιξε» το διπλό ο Απόλλωνας: «Γκέλα» για τον ΠΑΟΚ 2-2 στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο
«Άγγιξε» το διπλό ο Απόλλωνας: «Γκέλα» για τον ΠΑΟΚ 2-2 στην Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν το 90’ ισοφάρισε ο «δικέφαλος» του Βορρά

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν «αγκαλιά» με ένα μεγάλο διπλό στην Τούμπα, όμως ο ΠΑΟΚ έσωσε την… παρτίδα ισοφαρίζοντας σε 2-2 λίγο πριν το 90’.

Νέα «γκέλα» για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά σε σπουδαία «διπλό» αφού μετέτρεψαν το 1-0 (Ουάρντα) σε 2-1 (Τσαμπούρης-Φερνάντες), όμως ο Ίνγκασον έσωσε τον βαθμό για τους Θεσσαλονικείς.

Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ εξαργύρωσε με το γκολ του Ουάρντα την υπεροχή του στο α’ ημίχρονο, γεγονός που θεωρητικά του έδινε μεγαλύτερη ηρεμία διαχείρισης του παιχνιδιού μέχρι το τέλος. Ο Απόλλων Σμύρνης, όμως, φώναξε εμφατικά παρών με την έναρξη του β΄μέρους, με τον Τσαμπούρη να γράφει το 1-1 από την άσπρη βούλα μετά το πέναλτι που υπέδειξε ο Φωτιάς με τη συνδρομή του VAR σε παράβαση του Ελ Καντουρί.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πόνταρε άμεσα στην ποιότητα του Καγκάβα που ήρθε από τον πάγκο και άλλαξε άρδην την εικόνα του Δικεφάλου με τις επαφές του αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο μοίραζε παιχνίδι, αναγκάζοντας τον Γιώργο Παράσχο σε διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να «αναχαιτίσει» την πίεση του αντιπάλου και να μείνει «ζωντανός». Η δε αλλαγή Φερνάντεζ αποδείχθηκε «χρυσή» για τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού (1-2) από πλάγια θέση με ωραίο πλασέ, εκμεταλλευόμενος τις στιγμές αδράνειας του ασόβαρου ΠΑΟΚ!

Παρά την ψυχρολουσία, ο ΠΑΟΚ βρήκε τα αποθέματα για να σώσει ότι σώζεται και έφτασε στο 2-2 με τον Ίνγκασον σε μια... εξιλέωση της άμυνας στο 88', με το ματς να εξελίσσεται σε ροντέο ελέω... καθυστερήσεων μέχρι το τελευταίο σφύριγμα χωρίς -όμως- να αλλάζει κάτι στο δείκτη του σκορ!

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (85’ Λάμπρου), Ουάρντα, Μουργκ (72’ Α. Ζίβκοβιτς), Τζόλης (61’ Καγκάβα), Κρμέντσικ (61’ Σφιντέρσκι).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρουλστ, Τσαμπούρης, Ντομίνγκες, Κάλισιρ, Μπρούσιτς (65’ Χουχούμης), Κολ (88’ Βιτλής), Σλίβκα, Μπαξεβανίδης, Μπετινέλι (76’ Κιτόκο), Ντάουντα (65’ Φερνάντεζ), Ιωαννίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News