Λαμία-Λάρισα: Δεν διεξάγεται ο αγώνας, ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα δελτία!

Ποδόσφαιρο
Λαμία-Λάρισα: Δεν διεξάγεται ο αγώνας, ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα δελτία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις δικαστικές αίθουσες της Ομοσπονδίας αναμένεται η… συνέχεια

Οριστική είναι η απόφαση για μη διεξαγωγή του αγώνα της Λαμίας με την Λάρισα, μετά την απόφαση για ανάκληση 10 δελτίων των Θεσσαλών.

Πρόκειται για τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, που ανακλήθηκαν τα δελτία τους, λόγω επιταγής που σφραγίστηκε.

Η Λάρισα δήλωσε κανονικά στο φύλλο αγώνος τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ επτά εξ αυτών ήταν στην 11αδα. Άλλωστε, περίπου μια ώρα πριν την προγραμματισμένη σέντρα, από τους «βυσσινί» τόνιζαν ότι δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά και ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις Κούγια κατά της ΕΠΟ, που από την πλευρά της με ανακοίνωση επισημαίνει ότι είχαν ενημερωθεί με έγγραφο όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ.

Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1».

Ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανέφερε μετά την ματαίωση της αναμέτρησης: «Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε θέμα στα δελτία της. Υπάρχει το χαρτί από την ΕΠΟ που ενημερωθήκαμε όλοι. Έχει θέμα στα δελτία που δεν μπορούσαν ποδοσφαιστές να συμμετέχουν στον αγώνα. Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να δηλώσει στην 11άδα παίκτες που δεν γινόταν να παίξουν, η ενημέρωση από τους διαιτητές ανέφεραν ότι δεν γίνεται να παίξουν. Από το περιβάλλον έλεγαν ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News