Σπουδαίος Εργοτέλης: Έκανε το «3Χ3» με μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης (2-1)

Ποδόσφαιρο
Σπουδαίος Εργοτέλης: Έκανε το «3Χ3» με μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης (2-1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έχει πατήσει το… γκάζι

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Εργοτέλη και μάλιστα με ιδιαίτερη σημασία κόντρα στην Ξάνθη, της οποίας επικράτησε με 2-1 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Κόντρα σε μια ομάδα με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έδειξε τη δυναμική της και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν αποφασιστικότητα από τα πρώτα λεπτά, ενώ σε γενικές γραμμές έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα στο 19’ με δυνατό σουτ του Κόνραντ μέσα από την περιοχή.

Η Ξάνθη είχε καλή ευκαιρία με τον Καπνίδη στο 28’, όμως το 1-0 έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48’, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για το μαρκάρισμα του Μαζουλουξή στον Σιατραβάνη εντός περιοχής.

Ο Τάτος ανέλαβε την εκτέλεση και αφού αρχικά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά σημείωσε το 1-1.

Το συγκρότημα του Ταουσιάνη ανέβαζε ρυθμούς όσο περνούσαν τα λεπτά και δικαιώθηκε στο 88’ με τον Μπουρσέλη, ο οποίος με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με το τελικό 2-1.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (55’ Σερβιλάκης), Νερά, Πέϊος, Μπουτσάκης (55’ Τσέλιος), Άπι, Κωστανάσιος (63’ Πατρινός), Μανουσάκης, Κόνραντ (46’ Μπουρσέλης).

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Ίτσο, Ντίνας (63’ Δημούτσος-85' Γουόλτερς), Παπάζογλου, Τεσίγια (63’ Μυστακίδης), Λούκαρης, Γκαρσία, Γιούρμαν, Στάθης, Τάτος, Σκρόιεν (46’ Σιατραβάνης), Μπριγιάντε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News