ΟΦΙ για προσφυγές: «Το θέμα το χειρίζεται και το λήγει η διοίκηση»

Ποδόσφαιρο
ΟΦΙ για προσφυγές: «Το θέμα το χειρίζεται και το λήγει η διοίκηση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Ιεραπετρίτες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αφαίρεσης βαθμών

Επίσημη θέση για το θέμα των προσφυγών πήρε ο ΟΦ Ιεράπετρας, αναφέροντας ονομαστικά τους παίκτες με τους οποίου έχει έρθει σε συμφωνία αλλά και όσους θα πληρωθούν σύντομα τα χρήματα που θα επιδικασθούν.

Ξεκαθαρίζεται μάλιστα ότι η διοίκηση χειρίζεται το θέμα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση για αφαίρεση βαθμών. Όπως αναφέρει ο ΟΦΙ χαρακτηριστικά:

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα επειδή δεχόμαστε πολλά αγωνιώδη μηνύματα από φίλους του ΟΦΙ λόγω πολλών σημερινών δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για αφαίρεση βαθμών από τον ΟΦΙ λόγω της προσφυγής του Καραγκιολίδη.

Ως γνωστόν στην πρώτη καραντίνα πολλοί τότε παίκτες του ΟΦΙ έκαναν προσφυγή στην διοίκηση.

Από αυτούς ο ΟΦΙ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους Χιντζίδη, Βογιατζή, Μάγκα, Κατσικοκέρη και Καραγκιολίδη. Αρα θέμα με Καραγκιολίδη δεν υπάρχει, τα σημερινά δημοσιεύματα δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν υπήρξε συμφωνία με τους Αναστασόπουλο, Χύσι, Αποστολόπουλο, Χαντί και Σκόνδρα. Σε αυτούς θα πληρωθούν τα χρήματα που θα εκδικασθούν ή έχουν εκδικασθεί ήδη σε κάποιους από αυτούς.

Ας μην απασχολεί λοιπόν καθόλου τους φίλους του ΟΦΙ το θέμα των προσφυγών, το χειρίζεται και το λήγει η διοίκηση, θέμα αφαίρεσης βαθμών από τον ΟΦΙ δεν υπάρχει , επικεντρωνόμαστε στον αυριανό αγώνα με την Δόξα Δράμας.

Παρεμπιπτόντως το ματς με την Δόξα Δράμας γίνεται κανονικά αύριο στις 14.45 διότι τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της Δράμας ήταν λιγότερα από πέντε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News