Με ντεμπούτο Καγκάβα: Άνετα ο ΠΑΟΚ, 1-2 τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ»

Ποδόσφαιρο
Με ντεμπούτο Καγκάβα: Άνετα ο ΠΑΟΚ, 1-2 τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τυπική διαδικασία ήταν η ρεβάνς στη Θεσσαλία

Ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, με το 5-0 επί της Λάρισας στην Τούμπα, ενώ χθες πήρε δεύτερη νίκη στο «Αλκαζάρ».

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 1-2, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες, ενώ το ντεμπούτο του έκανε ο Καγκάβα.

Παρότι το ματς ήταν εξαρχής διαδικαστικού χαρακτήρα, οι δύο ομάδες είχαν όρεξη μέσα στο γήπεδο – ειδικά οι φιλοξενούμενοι. Στο 6’, ο Κρμέντσικ απέτυχε να νικήσει τον Νάγκι από κοντά, ενώ στο 16’, η πανέμορφη ενέργεια του Λάμπρου από τα αριστερά κατέληξε σε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Εντέλει, τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 1-0 για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Τσιγγάρας έκανε ωραία προσπάθεια, έδωσε στον Μουργκ και ο τελευταίος του έστρωσε για το 1-0 μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ένα δεκάλεπτο αργότερα, ο Κρμέντσικ έκανε το 2-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ, ενώ από παρόμοια φάση προήλθε και η μείωση του σκορ για τους Λαρισαίους. Μόνο που σκόρερ χρίστηκε ο... Περέιρα, που στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη, στο 39’.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αλλά όχι τόσο ώστε να μη δημιουργηθούν ευκαιρίες. Κύριος εκφραστής του ΠΑΟΚ ήταν ο Λάμπρου, που είχε αρκετές προσπάθειες αλλά είτε έστειλε τη μπάλα άουτ, είτε στο οριζόντιο δοκάρι (55’). Στο 63’ πέρασε στο ματς και ο Σίντζι Καγκάβα, που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο Ιάπωνας έδειξε μεγάλη όρεξη και σίγουρα θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα, ειδικά όταν βελτιώσει και τη φυσική του κατάσταση. Σίγουρα δεν στερείται διάθεση και αυτό σίγουρα ικανοποίησε τον Πάμπλο Γκαρσία, που είδε επίσης τον Κούτσια να αρπάζει την ευκαιρία να είναι πολύ επικίνδυνος για την εστία του Νάγκι κι ας μην κατάφερε να βρει δίχτυα.

ΛΑΡΙΣΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Γκράουρ (66’ Γλυνός), Γκοτζαμανίδης (62’ Χουσίνο), Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι (83’ Μαϊδανός), Μπεν Χατίρα (62’ Μιλοσάβλιεβιτς), Πινακάς, Ηλιάδης, Καρανίκας, Τρούγιτς, Μουκάντζο (62’ Νούνιτς).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Περέιρα (46’ Ροντρίγκο), Τσιγγάρας, Νινούα, Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Ουάρντα (63’ Καγκάβα), Λάμπρου (79’ Βρακάς), Κρμέντσικ (63’ Κούτσιας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News