Στο… ρελαντί: Ο Ολυμπιακός «σφράγισε» την πρόκριση, με δεύτερο 3-0 επί του Παναιτωλικού

Ποδόσφαιρο
Στο… ρελαντί: Ο Ολυμπιακός «σφράγισε» την πρόκριση, με δεύτερο 3-0 επί του Παναιτωλικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάιπερς, Μασούρας και Ανδρούτσος τα γκολ των Πειραιωτών

Με… επανάληψη το σκορ του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού και στο «Καραϊσκάκη» για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς «σφράγισε» και τυπικά την πρόκριση στους «8», την οποία είχε… κλειδώσει από το ματς στο Αγρίνιο.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική ως προς το τακτικό κομμάτι, αφού ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 9' και στο 30' καθάρισε με το δεύτερο γκολ. Σε γενικές γραμμές, όλο το 90λεπτο ήταν εξ αρχής μια τυπική διαδικασία και για τις δύο ομάδες, με πολλές αλλαγές και για τους δύο προπονητές και τον Μαρτίνς συγκεκριμένα να κατεβάζει μόνο τους Εμβιλά και Μπα από τους βασικούς που είχε διαθέσιμους και δεν είχε ήδη αφήσει εκτός αποστολής.

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι η όρεξη των «ερυθρόλευκων» που πήραν χρόνο συμμετοχής και θέλησαν να δείξουν πράγματα στον Πορτογάλο είναι το στοιχείο που έκανε τη διαφορά σε αυτό το παιχνίδι, με τους Πειραιώτες να ελέγχουν όλα όσα συνέβαιναν στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου, με τη μπάλα σταθερά στα πόδια από την αρχή ως το τέλος, με τεράστια ποσοστά.

Ο Παναιτωλικός αντίθετα δεν αντιπαρέταξε το παραμικρό για να απειλήσει την εστία του Κρίστινσον, ενώ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις πολλές αλλαγές, οι 22 ποδοσφαιριστές μάλλον απλώς... έβγαλαν την αγγαρεία. Στο 81' ο Ανδρούτσος σκόραρε για το 3-0, στη μοναδική αξιόλογη φάση του δεύτερου 45λεπτου και κάπως έτσι, το φινάλε του αγώνα, βρήκε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση και με το μυαλό στα (πολλά) ματς που ακολουθούν σε 3 διοργανώσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος (72’ Μπουχαλάκης), Μπα (62’ Σεμέδο), Χολέμπας, Εμβιλά (46’ Ανδρούτσος), Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Χασάν (62’ Βαλμπουενά)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Μαλής (88' Σκιαδάς), Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Μάζουρεκ (76’ Αριγίμπι), Ντάλσιο, Γιακόλις (76’ Σκόνδρας), Ντουάρτε (64’ Τσιγγάρας), Βέργος (64’ Αζάντι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News