SL2: Πρώτη νίκη για Χανιά, 1-0 τη Δόξα Δράμας

Ποδόσφαιρο
SL2: Πρώτη νίκη για Χανιά, 1-0 τη Δόξα Δράμας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποτέλεσμα ανάσα για τους Χανιώτες στο πέμπτο τους φετινό παιχνίδι

Τα Χανιά επιτέλους χαμογέλασαν σήμερα στα Περιβόλια, επικρατώντας με 1-0 της Δόξας Δράμας στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

Αυτό είναι το πρώτο τρίποντο για τη χανιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα, καθώς στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια μετρούσε τρεις εκτός έδρας ισοπαλίες με Λεβαδειακό, Καραϊσκάκη και Ξάνθη και μία εντός έδρας ήττα από τον Εργοτελη.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στο 38′ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπραμπίγια. Στο 52’ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να φτάσουν στο 2-0, με τον Μασένα να αστοχεί σχεδόν σε κενή εστία κι έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

H Δόξα του Θανάση Κολιτσιδάκη έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα πρώτα της δύο παιχνίδια. Ωστόσο παραμένει χωρίς βαθμό και κυρίως χωρίς να έχει σκοράρει ακόμα.

Χανιά (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (46’ Αναστασόπουλος), Ανδρέου, Ζιούλης, Καμαρά (46’ Σωτηράκος), Πλέγας, Τριανταφυλλάκος (29’ λ.τ. Κάρλος), Σουντουρά, Μασένα (61’ Βρεττός), Μπραμπίγια (88’ Παναγιωτούδης), Διαμαντόπουλος.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Μαυρίας (54’ Βάντερσον), Παπαργυρίου (86’ Κουκόλης), Μπελεβώνης, Αγιώτης, Χαμόντ, Βουγιακλίγια (54’ Σαμπανίδης), Μπολάκης (54’ Σπυρόπουλος), Μενσά (71’ Φυτόπουλος), Αγγελόπουλος, Άντερσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News