ΕΠΣ Λασιθίου: Στο πλευρό Μαρινάκη ο Μιχάλης Παπαγεωργίου

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣ Λασιθίου: Στο πλευρό Μαρινάκη ο Μιχάλης Παπαγεωργίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΛ αναφέρεται στη δικαστική δικαίωση Μαρινάκη

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου Μιχάλης Παπαγεωργίου είναι από τους ανθρώπους που δεν έκρυψε ποτέ την υποστήριξή του στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τασσόμενος στο πλευρό του.

Με αφορμή την δικαστική δικαίωση Μαρινάκη, ο κ. Παπαγεωργίου επικοινώνησε μαζί μας και μας ζήτησε να δημοσιευτεί η εξής δήλωση:

 «Όλοι εμείς οι οποίοι πάντοτε πιστεύαμε και στηρίζαμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε χαρούμενοι και δικαιωμένοι για την πανηγυρική αθώωση του στη δίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις άδικες κατηγορίες οι οποίες αποδείχθηκαν ψευδείς όπως ήταν άλλωστε και έπεσαν στο κενό έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια. Η Ελληνική δικαιοσύνη στην οποία πάντοτε έχουμε εμπιστοσύνη και φάνηκε και από τη στάση του κ. Μαρινάκη ότι επίσης την εμπιστεύεται αναμένοντας την απόφαση όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζοντας ανεπηρέαστος το σπουδαίο έργο του, με την ομόφωνη οριστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, έδειξε πως πάντα στο τέλος, βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια, όσο και αν ορισμένοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο για το αντίθετο. Εύχομαι στον κ. Μαρινάκη να συνεχίσει να έχει πάντα επιτυχίες όπου δραστηριοποιείται και παράλληλα να προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια του σε όλους όσους την έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στον αθλητισμό της χώρας, ο οποίος τώρα, περισσότερο από ποτέ χρειάζεται την υποστήριξη από ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν δείξει ότι τον αγαπούν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News