Τζώρτζογλου με Κλάτενμπεργκ: «Καυτές» ατάκες στην τηλεδιάσκεψη

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου με Κλάτενμπεργκ: «Καυτές» ατάκες στην τηλεδιάσκεψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το «Πέστα όλα πρόεδρε» του Εγγλέζου ως το «Ο Θεός να σε Ευλογεί» και το… «δεν θα χρειασθεί… ούτε VAR» του προέδρου της ΕΠΣΗ!

Μια ώρα και δέκα λεπτά κράτησε η τηλεδιάσκεψη του Τζώρτζογλου με τον Κλάντεμπεργκ! Μισή ώρα μιλούσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ από το ξεκίνημά του, χωρίς διακοπή στον Εγγλέζο αρχιδιαιτητή, που τον άκουγε με ενδιαφέρον και τον παρακινούσε να τα πει όλα.

«Πέστα όλα» σας λέει ο κ. Κλάντεμπεργκ του μετέφερε η μεταφράστρια.

Κι ο Τζώρτζογλου δεν άφησε τίποτα να του ξεφύγει για την πονεμένη ιστορία των ποσοστών… Μόλις τέλειωσε τον μονόλογό του, είπε με χαμόγελο: «Μίστερ Κλάτενμπεργκ, σ’ έπαιξα μονότερμα και ελπίζω να… μη μου βγάλεις κόκκινη κάρτα»! (Γέλασε, ο κύριος Μάρκ).

Γνωστός σε όλους για τις ατάκες του, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, αλλά και για τα ευφυολογήματα που τον κάνουν μοναδικό.

Σε κάποια στιγμή της συνομιλίας, ο Τζώρτζογλου λέει στον αρχιδιαιτητή: «Αφού κύριε Κλάτενμπεργκ, αναλαμβάνετε εσείς, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί λύση στο θέμα αυτό με τον Κουκουλάκη και δεν θα χρειασθεί… ούτε VAR»!

Εκεί «έσκασαν» όλοι στα γέλια, αλλά ο πρόεδρος το έκλεισε κοιτώντας ψηλά: «Ο Θεός να σε έχει καλά κύριε Κλάτενμπεργκ», του είπε και η μεταφράστρια μετέφερε στον Εγγλέζο αξιωματούχο, τη  γνωστή φράση «God blessing you».

Μια άλλη λεπτή στιγμή καταγράφηκε και στο τέλος της συνομιλίας των δύο ανδρών, ο Τζώρτζογλου προσκάλεσε τον Κλάτενμπεργκ στην Κρήτη. «Σας προσκαλώ να έλθετε στην Κρήτη να πιούμε καλό κρασί, να φάμε ωραίο φρέσκο ψάρι και να μιλήσουμε για όλα… εκτός για τον Κουκουλάκη»!

(Σχόλιο: Η υπόθεση των ποσοστών διαιτησίας που δεν αποδόθηκαν ως δικαιούνταν η ΕΠΣΗ δεν έπρεπε να υφίσταται, διότι έπρεπε να είχε κλείσει από την αρχή. Η Ποδοσφαιρική Ένωση, καλώς επέμεινε φτάνοντας… μέχρι την Αγγλία. Ο Κουκουλάκης είχε στα χέρια του από τις πρώτες συζητήσεις μια λογικότατη πρόταση, αλλά προτίμησε τον καθρέπτη της εξουσίας του. Για τα περιβόητα ποσοστά διαιτησίας ο λόγος. Είθε να λήξουν όλα καλά…)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News