Γιάννης Χατζηνικολάου: Ο προπονητής που έκανε επαγγελματία τον Γιακουμάκη (ξανα)δικαιώνεται!

Ποδόσφαιρο
Γιάννης Χατζηνικολάου: Ο προπονητής που έκανε επαγγελματία τον Γιακουμάκη (ξανα)δικαιώνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο "Χάτζι" μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV...

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι  ο προπονητής που έδωσε την ευκαιρία στον Γιώργο Γιακουμάκη  να γίνει επαγγελματίας ζητώντας επίμενα από τον Πλατανιά να τον πάρει από το Ατσαλένιο και τον ΠΟΑ όταν ακόμα...ήταν μαθητής Λυκείου!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης επιθετικός που έγινε πρωταθλητής Ελλάδος με την ΑΕΚ το 2018 αλλά και διεθνής με την Εθνική Ομάδα. Το "Κρητικό Φαινόμενο" με τα 21 γκολ (ήδη) στην Ολλανδία. Ο «Χάτζι» μίλησε χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV για τον Γιακουμάκη (του). που τον (ξανα)δικαιώνει..

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ο Γιώργος από μικρός ήταν ένας ποδοσφαιριστής που ήταν κοντά στο γκολ. Όχι βέβαια με την εκπληκτική συχνότητα που σκοράρει τώρα αλλα ήταν. Από κει και πέρα σίγουρα είχε τα σωματικά προσόντα και σίγουρα ήξερε πώς να κρατήσει τη μπάλα και βέβαια με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του ανέβαινε στην επίθεση και παράλληλα δεν δεχόταν πολλές επιθέσεις! Όταν τον πήρα στον Πλατανιά ήταν μαθητής Λυκείου. Επέμενα και ευτυχώς τους έπεισα και αργότερα έγινε η μεταγραφή στην ΑΕΚ και είχαν κέρδος! Φανταστείτε πως ήταν διστακτικοί και πλήρωσαν τον ΠΟΑ τμηματικά αλλά ευτυχώς τους έπεισα να γίνει η μεταγραφή"!

Και ο Χατζηνικολάου συμπληρώνει: "Ο Γιώργος βέβαια είχε δυσκολίες στα νέα δεδομένα τότε και στην προετοιμασία αλλά στην πορεία με δικαίωσε! Μπράβο του για όσα κάνει σήμερα και όσα έχει πετύχει"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News