Δαμάστα: «Μάρκο και Μιγκέλ η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή για σας»

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: «Μάρκο και Μιγκέλ η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή για σας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση της ομάδας του Μαλεβιζίου για τους δύο Πορτογάλους

Στην Πορτογαλία επέστρεψαν οι Μάρκο Μεϊρέλες και Μιγκέλ Ολιβέιρα, μετά τη θητεία τους στην ομάδα της Δαμάστας.

Η αγωνιστική απραξία ανάγκασε τους δύο Πορτογάλους να αποχωρήσουν, παρότι περίμεναν αρκετά για το ενδεχόμενο επανεκκίνησης στη Γ’ Εθνική.

Αμφότεροι «δέθηκαν» με τη Δαμάστα, που τονίζει στην ανακοίνωση της, ότι η… πόρτα της θα είναι πάντα ανοιχτή για τους δύο Ίβηρες ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά αναφέρει: «Στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της πατρίδας τους επέστρεψαν τις τελευταίες ημέρες ο Μάρκο Μεϊρέλες και ο Μιγκέλ Ολιβέιρα, καθώς συμφώνησαν να αγωνιστούν στην Clube Condeixa, ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη Κατηγορία της Πορτογαλίας.

Η μεταγραφή τους στην Clube Condeixa έγινε με κοινή συναίνεση του ΑΟ Δαμάστας, από τη στιγμή που στην Ελλάδα συνεχίζεται η αναστολή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και το μέλλον παραμένει αβέβαιο. Μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι που αγωνίστηκαν, ο Μιγκέλ Ολιβέιρα σημείωσε το πρώτο του γκολ!

Επιθυμία του σωματείου αλλά και των δύο Πορτογάλων ποδοσφαιριστών, που έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΑΟ Δαμάστας, είναι στο μέλλον να αποτελέσουν και πάλι μέλη της οικογένειάς μας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα τους ομάδα στην Πορτογαλία και ευχόμαστε σύντομα όλοι μαζί και πάλι να πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες του ΑΟ Δαμάστας.

Μάρκο και Μιγκέλ η πόρτα της Δαμάστας θα είναι πάντα ανοιχτή για εσάς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News