Ιωνικός-ΟΦΙ 2-1: Λύγισαν στη Νίκαια οι Ιεραπετρίτες

Ποδόσφαιρο
Ιωνικός-ΟΦΙ 2-1: Λύγισαν στη Νίκαια οι Ιεραπετρίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισοφάρισε με το Μπαράτα αλλά δεν κατάφερε να πάρει την ισοπαλία

Σε ένα εκ προοιμίου δύσκολο παιχνίδι, ο ΟΦ Ιεράπετρας έδωσε τη δική του μάχη στη Νίκαια και τελικά ηττήθηκε με 2-1 από τον Ιωνικό.

Ο ΟΦΙ στο α’ ημίχρονο είχε καταφέρει να κρατήσει το παιχνίδι στο ισόπαλο 1-1 αλλά δεν μπόρεσε στην επανάληψη να πάρει έστω τον ένα βαθμό.

Δυνατά ξεκίνησε ο Ιωνικός το παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο γήπεδο της Νεάπολης. Το γκολ ήρθε στο 14’, όταν ο Πλατέλλας με εξαιρετικό συρτό σουτ εκτός περιοχής, πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, με τον ΟΦΙ να επιχειρεί να ισορροπήσει μετά το ημίωρο.

Στο 30’ ένα σουτ του Μπαράτα δεν βρήκε στόχο, αλλά στο 42’ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθη του Ιωνικού και ο Μπαράτα πέτυχε το 1-1, καθώς ο Αναγνωστόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιωνικός ήταν αυτός που πίεζε, αλλά ο ΟΦ Ιεράπετρας αμυνόταν σωστά και δεν επέτρεπε να σημειωθούν ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι με κάποιες αλλαγές στον τρόπο ανάπτυξης βρήκαν τρόπο για το γκολ.

Στο 56’ από σέντρα του Μουστάκη από τα δεξιά, ο Ομάρ με κεφαλιά σημείωσε το 2-1. Ο Ιωνικός είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Πλατέλλα, ενώ ο ΟΦΙ είχε κάποιες επιθετικές ενέργειες με τον Μπαράτα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας (25’ Φαζός), Φουρλάνος (43’ Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε, Ματσούκας, Πλατέλλας, Κάστρο.

ΟΦ Ιεράπετρας (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Καψάλης (70’ Ντάλα Κόστα), Ζήσης, Λεμονής (70’ Πριόνας), Αρναούτογλου (55’ Φουάσης), Βογιατζής (62’ Χατζηπιρπιρίδης), Γκίνη, Φρέιτας, Κούστα (70’ Τσακμάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News