Μεγάλο, δεύτερο συνεχόμενο διπλό για τον Εργοτέλη (0-1) στην έδρα του Καραϊσκάκη

Ποδόσφαιρο
Μεγάλο, δεύτερο συνεχόμενο διπλό για τον Εργοτέλη (0-1) στην έδρα του Καραϊσκάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ σημαντικό, νέο τρίποντο στην Αρτα αυτή τη φορά, με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες...

Με ένα γκολ του νεαρού Θέμη Πατρινού που μπήκε στο γήπεδο στο 63ο λεπτό και σκόραρε στο 65ο, ο Εργοτέλης πήρε το δεύτερο συνεχόμενο διπλό του στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας μέσα στην Άρτα την ομάδα του Καραϊσκάκη.

Η ομαδα του Ηρακλείου ουσιαστικά ρέφαρε τις δυο ήττες στο Παγκρήτιο αφού κέρδισε ισάριθμες φορές, σε μια εβδομάδα, σε Χανιά και Άρτα.

Ο Πατρινός ήταν ο παίκτης που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, άνοιξε το σκορ (65') για τον Εργοτέλη. Ο Μπουρσέλης εκανε το φάουλ και ο Πατρινός σκόραρε με το κεφάλι έκανε το 0-1. Η ομάδα του Ηρακλείου μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα ενώ στην εκπνοή οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φελίπε Ντίαζ...

ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Αργυρίου): Σοιλεμέζογλου, Iperen, Γιαννιώτης, Rubanguka, Γαλεάδης (Γυφτοκώστας 64') Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (Τάμπας 80') Κορέλας (Felipe 64') Παπανίκου, Κόκας (Νταλακούρας 74'), Lovric

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης, Neral, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος (Μπουτσάκης 64'), Abdullahi, Conraad (Μπουρσέλης 46') Κωστανάσιος (Πατρινός 64') Μανουσάκης (Kacurri 86')

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News