Έφυγαν με 0-0 από την Ξάνθη τα Χανιά

Ποδόσφαιρο
Έφυγαν με 0-0 από την Ξάνθη τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάθηκαν όρθιοι στην έδρα ενός εκ των φαβορί οι Χανιώτες

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι των Χανίων στην έδρα της Ξάνθης, με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να στέκεται όρθια στην έδρα ενός εκ των φαβορί της Super League 2.

Μάλιστα τα Χανιά είχαν και μια τεράστια ευκαιρία στο 58ο λεπτό να σκοράρουν και να πάρουν το «διπλό» με τον Καμαρά να πλασάρει, τον τερματοφύλακα Μπέντο να αποκρούει και στη συνέχεια τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Επίσης δημιούργησε και άλλες καλές στιγμές στα καρέ της Ξάνθης με πρωταγωνιστές Κάρλος, Μασένα και Μπραμπίγια.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί τις ευκαιρίες τους, με τον Κουτζαβασίλη να δηλώνει «παρών» όποτε χρειάστηκε.

Η σημερινή ήταν η τρίτη εκτός έδρας ισοπαλία για τα Χανιά μετά τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Καραϊσκάκη, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα…

Τα Χανιά θα διεκδικήσουν πάντως την Τετάρτη την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, φιλοξενώντας την Δόξα Δράμας, στο εξ’ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής.

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Μπέντο, Τσαμούρης (78′ Κέβιν), Τζούρμαν, Θυμιάνης (90+2′ Τ. Παπάζογλου), Θ. Παπάζογλου (78′ Καπνίδης), Τάτος (71′ Βόλτερς), Σιατραβάνης (71′ Μυστακίδης), Στάθης, Δημούτσος, Βέρκερ, Εμπερτ.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης (82′ Αναστασόπουλος), Ανδρέου, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας (82′ Τριανταφυλλάκος), Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Κάρλος (65′ Μπραμπίγια), Καμαρά (74' Βρεττός), Μασένα (82′ Διαμαντόπουλος).

Το ντέρμπι ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής, καθώς επικράτησε με 3-1 των Τρικάλων εκτός έδρας, στην άλλη αναμέτρηση που έγινε σήμερα για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

Τρίκαλα - Λεβαδειακός 1-3 (51' Αλμπάνης / 34' Σουλιώτης, 45' Τζιώρας, 72' Νίλι)

Ξάνθη - Χανιά 0-0

Κυριακή 31 Ιανουαρίου (14:45)

Καραϊσκάκης - Εργοτέλης

Απόλλων Λάρισας - Παναχαϊκή

Δόξα Δράμας - Διαγόρας

Ιωνικός - ΟΦ Ιεράπετρας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News