Τρίτη ισοπαλία για ΟΦ Ιεράπετρας, 0-0 με Απόλλωνα Λάρισας

Ποδόσφαιρο
Τρίτη ισοπαλία για ΟΦ Ιεράπετρας, 0-0 με Απόλλωνα Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε πέναλτι και μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη του νίκη ο ΟΦΙ

Για τρίτο παιχνίδι στο «Βουζουνεράκειο» η γεύση ήταν ίδια για τον ΟΦΙ, μένοντας στην ισοπαλία 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας, με τον πρώην προπονητή Γιάννη Μάγγο να παίρνει τον βαθμό.

Ο ΟΦΙ παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα καθώς είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με Διαγόρα (1-1) και Καραϊσκάκη (2-2) ενώ την περασμένη αγωνιστική έχασε 2-0 στην Πάτρα.

Σήμερα χάθηκε πάντως η μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη νίκη, με το παιχνίδι να σημαδεύεται από το χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων στο 65ο λεπτό.

Στο 10’ η ομάδα του Απόλλων Λάρισας «άγγιξε» το 0-1, καθώς ο Τζοβάρας σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Από και ύστερα ο ρυθμός του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσαν αρκετές φάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το 0-0. To σκηνικό ήταν ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονου.

Στο 54’ ο Αθανασιάδης για τον Απόλλωνα λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ αλλά το σουτ του κατέληξε δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 64’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο ο Αστράς είπε «όχι» στην εκτέλεση του Γκίνη, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Νωρίτερα ο ΟΦΙ είχε άλλη μια σημαντική φάση για να σκοράρει με τον Λεμονή. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΦΙ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Καψάλης (74’ Πριόνας), Αρναούτογλου, Καπίας, Φουάσης (55’ Μπαράτα), Σμίλτος, Βογιατζής, Λεμονής, Κούστα (65’ Κόστα), Γκίνη, Ζήσης.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Αστράς, Μόρας, Μπούσης, Σκούπρα, Νύκταρης (60’ Μπαλογιάννης), Καρρίκι, Τασιούλης (60’ Μπάλλας),  Αθανασιάδης, Τζοβάρας (81’ Γκουντρουμπής), Λίταινας (70’ Μπαστιάνος), Χατζής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News