Πρώτη νίκη για τον Εργοτέλη και τι νίκη! Διπλό (0-1) στα Χανιά!

Ποδόσφαιρο
Πρώτη νίκη για τον Εργοτέλη και τι νίκη! Διπλό (0-1) στα Χανιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα γκολ του Μανουσάκη στο 56ο λεπτό έκρινε το παιχνίδι...

Πρώτη νίκη για τον Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Super League 2! Και τι νίκη! Νίκη στο κρητικό ντέρμπι κόντρα στα Χανιά και δη μέσα στα Περιβόλια με το τελικό 0-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Μια νίκη κόντρα σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους αν μη τι άλλο είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι με βάση τις φάσεις που έγιναν θα μπορούσε να λήξει και ισόπαλο αλλά ενδεχομένως ο Εργοτέλης...πήρε πίσω ότι του στέρησε η τύχη σε δυο ματς στο Παγκρήτιο

Το πρώτο ημίχρονο στα Περιβόλια ήταν πραγματικά...αποκρουστικό για όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι. Οι δυο ομάδες φρόντισαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την περιοχή τους και οι φάσεις ήταν ελάχιστες χωρίς να υπάρχει ρυθμός. Από την πλευρά τους βέβαια οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ως φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους γηπεδούχους και να μην τους αφήσουν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο του αγώνα. Στο 6ο λεπτό ο Κουτζαβασίλης εξουδετέρωσε το σουτ του Κούατεγκ ενώ η προσπάθεια του Ρέντζα στο 29ο λεπτό δεν ήταν καθόλου απειλητική για το τέρμα του Εργοτέλη...

Το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ήταν πολύ καλύτερο και ξεκίνησε ουσιαστικά με γρήγορο γκολ για τον Εργοτέλη που ήταν και το πρώτο της ομάδας του Γιάννη Ταουσιάνη στο πρωτάθλημα. Στο 56ο λεπτό η μπάλα στρώθηκε στον Μανουσάκη ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με ευθύβολο σουτ πέτυχε το 0-1!Είχε προηγηθεί κόρνερ του Ποζατζίδη και όχι και η καλύτερη δυνατή απόκρουση της άμυνας των γηπεδούχων!

Μάλιστα ο Εργοτέλης θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ δύο λεπτά μετά, όταν ο Μπουτσάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Κόνραντ έκανε την προβολή με τον Κουτζαβασίλη να τον σταματάει. Το παιχνίδι πλέον είχε πάρει πολύ καλύτερο ρυθμό και τα Χανιά απείλησαν δύο φορές στα αμέσως επόμενα λεπτά με την ισοφάριση. Στο 67΄ ο Κατσιμήτρος απέκρουσε το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπραμπίγια ενώ αμέσως μετά από κόρνερ του Μπραμπίγια η κεφαλιά του Ανδρέου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι!

Στη συνέχεια δεν είχαμε τη μεγάλη φάση και το 0-1 έμεινε ως το τέλος...

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης):

Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ρέντζας (46’ Αναστασόπουλος), Σωτηράκος, Brambilla (68’ Τριανταφυλλάκος), Aranha, Παναγιωτούδης (81’ Γιάκος), Βρεττός (68’ Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος, Macena (81’ Σουντουρά).

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Kacurri, Ποζατζίδης (86’ λ.τρ. Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος (87’ Μπουρσέλης), Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Kwateng (33’ λ.τρ. Κωστανάσιος), Conraad (71’ Κοκκίνης).
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News