Αν ο Καστάνιος πήγαινε σε Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ θα ήταν πρώτο θέμα...

Ποδόσφαιρο
Αν ο Καστάνιος πήγαινε σε Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ θα ήταν πρώτο θέμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως για να έρθει ένα μεγάλο όνομα στην Ελλάδα και να παίξει ποδόσφαιρο πρέπει να ισχύουν τα ακόλουθα:

  1. Να είναι σε ηλικία που...ενδιαφέρεται για τα τελευταία ένσημα!
  1. Να είναι σχετικά μεγάλος και παράλληλα να προέρχεται από κάποιον πρόσφατο τραυματισμό!
  2. Να βρίσκεται για κάποιους λόγους σε αγωνιστική απραξία και να θέλει να αγωνιστεί ανεξαρτήτως χρημάτων και μη εμπορικού πρωταθλήματος (μη εμπορικό εννοούμε βεβαίως το ελληνικό πρωτάθλημα).

Βεβαίως για ένα μεγάλο όνομα που έρχεται στην  Ελλάδα μπορούν να ισχύουν και τα τρία παραπάνω αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ περίπτωση ποδοσφαιριστή σε καλή ηλικία, χωρίς τραυματισμό και με εγγυημένο χρόνο συμμετοχής σε Αγγλία, Ισπανία ή Ιταλία να διαλέξει Ελλάδα!

Αυτό απλά δεν γίνεται, ακόμα και αν είναι Έλληνας, ακόμα και αν είναι ο Παπασταθόπουλος!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε δηλώσει (και όχι μόνο μια φορά) πως αν γύριζε στην Ελλάδα θα το έκανε για την ΑΕΚ αλλά προτίμησε από τα πολλά χρήματα που του πρότεινε η Ένωση...τα πιο πολλά του Ολυμπιακού! Δικαίωμά του! Βέβαια αν έπαιζε στην Άρσεναλ δεν θα σκεφτόταν να φύγει.

Όπως και ο Καγκάβα αν έπαιζε ακόμα σε προηγμένο πρωτάθλημα, όπως και ο Καστάνιος, το νέο απόκτημα του ΟΦΗ.

Εγώ απλά (ήρεμα) ρωτάω: Αν ο Καστάνιος ήταν μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ δεν θα γινόταν πρώτο θέμα σε όλα τα αθηναϊκά ΜΜΕ όπως έγινε η μεταγραφή Σωκράτη, Καγκάβα αλλά και Μήτρογλου(μπράβο του Άρη... μεταγραφές που μπορεί και κάνει);

Απαντάω κιόλας: Θα γινόταν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News