Παναχαϊκή-ΟΦΙ 2-0: Ήττα με ανύπαρκτο πέναλτι και 10 παίκτες

Ποδόσφαιρο
Παναχαϊκή-ΟΦΙ 2-0: Ήττα με ανύπαρκτο πέναλτι και 10 παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά παράπονα έχουν οι Ιεραπετρίτες για τη διαιτησία Βεργέτη στην Πάτρα

Ο ΟΦΙ δεν κατάφερε να σταθεί όρθιος απέναντι στην έμπειρη Παναχαϊκή, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στην Πάτρα, σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Ωστόσο καθοριστικότατη ήταν η απόφαση του διαιτητή Βεργέτη (Αρκαδίας) στο 54o λεπτό όταν σε μια μονομαχία στην περιοχή του ΟΦΙ, υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Μασουέρο και παράλληλα απέβαλλε τον κεντρικό αμυντικό. Μια απόφαση που αδικεί την ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση του Αραβίδη και αναγκάστηκε να συνεχίσει με 10 παίκτες κι ενώ μέχρι εκείνο το σημείο στεκόταν πολύ καλά στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα η Παναχαϊκή είχε κι άλλες φάσεις και τελικά στο 82’ ο Μπάτροβιτς έκανε το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους…

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σούλης, Αποστολόπουλος (69' Πάνος), Πατάπης, Πλιάτσικας, Σταμόπουλος (86' Μπελεζάκης), Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (69' Αργυρόπουλος), Τσερούτι (54' Αραβίδης), Γιούσης, Μπάτροβιτς, Koυσκουνάς (86' Μασούρας)

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Καψάλης (77' Πριόνας), Αρναούτογλου, Μασουέρο, Σμίλτος, Καπίας, Λεμονής (90' Καλλιμάνης), Βογιατζής, Φουάσης (67' Τσακμάκης), Κούστα (77' Γκίνη), Ντάλα Κόστα (67' Γκούφας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News